111111

Thuya Eyebrow Lift Kit

Този комплект за ламиниране на вежди често се описва като комплект за лифтинг на вежди заради резултатите, които процедурата постига. Ако желаете сами да извършите процедурата по ламиниране у дома, можете да очаквате отлични резултати. Комплектът за ламиниране на вежди в домашни условия на Thuya е предназначен не само за оформяне на вежди, но и за боядисване на веждите. Изберете го, ако се интересувате от добавяне на цвят към веждите си в допълнение към визуалния лифтинг ефект. Thuya съдържа най-необходимите продукти за ламиниране дори на силно непокорни вежди. Кутията съдържа 12 сашета перманентен гел, 12 сашета неутрализатор, предварителен разтвор за вежди – специален разтвор, който подготвя и предпазва веждите, арган-кератинов тониращ продукт за вежди и активатор под формата на крем. Комплектът е снабден и с малка чаша за смесване на тоналния продукт и професионална четка за нанасяне, както и със специално стреч фолио – изключително важно по време на процедурата. Приятно допълнение към този комплект за ламиниране е аргановият крем Thuya, който се нанася след процедурата.
Звучи ви сложно? Може би затова той не е най-препоръчваният комплект за ламиниране на вежди. С малко практика обаче резултатите от процедурата могат да бъдат наистина задоволителни.

Отзиви за комплекта за ламиниране на вежди Thuya: инструкциите са малко сложни, а формата на сашетата за ламиниране на вежди не е толкова удачна.

Как да използвате комплекта за ламиниране на вежди Thuya?

Ламинирането на вежди в домашни условия с комплекта Thuya става по следния начин:

 1. Почистете веждите си, като използвате специалния разтвор на Thuya. Нанесете предварително изглаждащия продукт за вежди и го отмийте след 5 минути.
 2. Нанесете перманентния гел, за да промените естествената посока на растеж на косъмчетата. Покрийте зоната с осмотично фолио и кърпа. След 2 – 3 минути проверете дали веждата е оформена в правилната посока и прокарайте четка през нея. Проверявайте ефекта на всеки 2 – 3 минути. Времето за изчакване на гела е различно и зависи от дебелината и състоянието на веждите.
 3. Нанесете неутрализатора, за да неутрализирате ефекта на перманентния гел и да подхраните веждите. Отново покрийте зоната с стреч фолио и кърпа. След определеното време избършете неутрализиращия разтвор за лифтинг на вежди с навлажнен памучен тампон.
 4. Нанесете слой от специалния защитен крем около веждите, но избягвайте да докосвате косъмчетата. След процедурата за перманентно оформяне на веждите се препоръчва използването на тоналния продукт Thuya.

Комплект за ламиниране на вежди Thuya

ПРЕДИМСТВА
 • Много професионален.
 • Добре оборудван комплект.
 • Включва тониращ продукт и крем за вежди.
 • Позволява ви да постигнете добри резултати при ламинирането на веждите.
НЕДОСТАТЪЦИ
 • Висока цена.
 • Сложни инструкции.
 • Много труден за използване.

Къде да купя комплекта за ламиниране на вежди Thuya:

Онлайн, пазарни платформи, дрогерии и местни дистрибутори.