111111

Elevate The Beauty Eyebrow and Lash Lamination Kit

Elevate The Beauty е още един пълен комплект за ламиниране, осигуряващ ефект на по-пълни вежди. Подходящ ли е за домашна употреба? Препоръчителен комплект за ламиниране на вежди ли е? Със сигурност ще го срещнете, когато разглеждате продукти за вежди в интернет. Той се препоръчва за промяна на посоката и формата на веждите. Терапията прави арките да изглеждат по-дълги и по-гъсти, в резултат на което веждите изглеждат по-обемни. Въпреки че е доста рафиниран, той не е от най-евтините комплекти за ламиниране, особено като се има предвид слабата му ефективност. Въпреки че не е най-добрият комплект за ламиниране на вежди, той е доста често разглеждан онлайн. Според потребителите той е достатъчен за максимум 8 процедури, а ефектът продължава до 6 седмици. Заслужава ли си да закупите комплекта за ламиниране Elevate The Beauty? Оставяме на вас да решите, но нашата класация показва, че има по-изтънчени и по-икономични комплекти, които лесно могат да ви осигурят ефекта на повдигнати вежди.

Отзиви от Eyebrow and Lash Lamination Kit: Тъй като в комплекта не е включено стреч фолио, според много потребители комплектът е непълен.

Как да използвате комплекта за ламиниране на вежди Elevate The Beauty?

Ламинирането на вежди в домашни условия с комплекта от Elevate The Beauty определено не е особено сложно. Подобна процедура би трябвало да се окаже успешна дори за тези, които нямат опит в ламинирането.

 1. Използвайте почистващия препарат и почистете веждите си
 2. С помощта на четка нанесете лифтинг продукта върху веждите си и го задръжте за 8 до 13 минути. Покрийте веждите си с фолио (трябва да се закупи отделно). Отмийте го с помощта на памучен тампон.
 3. Нанесете Фиксиращия продукт за ламиниране на вежди с помощта на четка. Задръжте за 8-13 минути.
 4. Отмийте продукта с памучен тампон и подхранете веждите си с масло.

Комплект за ламиниране на вежди Elevate The Beauty

ПРЕДИМСТВА
 • Известен комплект за ламиниране на вежди.
 • Сравнително лесен за използване.
НЕДОСТАТЪЦИ
 • Висока цена предвид качеството.
 • Доста ниска ефективност.
 • Ефектът от третирането трае по-кратко, отколкото при други комплекти.
 • Изисква стреч фолио, което не е включено в комплекта.
 • Дълго време за изчакване на разтворите да подействат, което може да отслаби косъма на веждите.

Къде да закупите комплекта за ламиниране Elevate The Beauty

Онлайн и в дрогерии, пазарни платформи или местни дистрибутори.