111111

Nanobrow Lamination Kit

Питате ни: Кой комплект за ламиниране на вежди препоръчваме? Именно този! Nanobrow Lamination Kit е перфектно рафиниран и изключително лесен за използване, за да гарантира, че ламинирането на вежди в домашни условия ще стане бързо и безупречно! Той е много практичен: съдържа всичко необходимо за оформяне на веждите, а всички шишенца са правилно номерирани и прецизно етикетирани. По този начин знаете точно кой продукт да използвате стъпка по стъпка и колко дълго да го оставите върху веждите си. Комплектът за ламиниране на вежди Nanobrow ви позволява бързо и лесно да оформяте и стилизирате веждите си точно така, както искате, осигурявайки безупречни вежди за седмици напред! Nanobrow предоставя професионален комплект за ламиниране, който ще задоволи и най-взискателните потребители. Този комплект за ламиниране е подходящ както за салони, така и за домашна употреба! Трябва също да знаете, че Nanobrow Lamination Kit не само оформя, но и подхранва веждите. Разтворите са обогатени, наред с други съставки, със слънчогледово масло, което подхранва, разкрасява и предпазва веждите. Ето защо комплектът за ламиниране на вежди Nanobrow е толкова високо оценен и охотно избиран от потребителите. Комплектът за ламиниране на вежди Nanobrow съдържа: Лепило за вежди (7 мл / 0,24 fl oz), StepOne Повдигащ лосион (5 мл / 0,17 fl oz), StepTwo Фиксиращ лосион (5 мл / 0,17 fl oz), както и 10 апликатора за еднократна употреба, 1 фин накрайник и 1 четка.

Практически комплект за лифтинг на вежди и ламиниране

Отзиви за комплекта за Nanobrow Lamination Kit: много положителни и блестящи

Как да използвате Nanobrow Lamination Kit?

Комплектът за ламиниране на вежди Nanobrow е лесен за използване. Вижте как да извършите ламинирането на вежди в домашни условия с помощта на комплекта:

 1. Отстранете грима си старателно с помощта на продукт за почистване на грим, който не съдържа масла. Веждите трябва да са лишени от мазнина.
 2. Вземете шишенцето с надпис GLUE и нанесете продукта върху веждите си с апликатор. Изчакайте 25-50 секунди.
 3. Използвайте четка, за да нанесете разтвора за лифтинг на веждите (шишенцето Стъпка 1). Оставете го да действа в продължение на 5-8 минути, в зависимост от податливостта и дебелината на косъма. Отстранете разтвора за лифтинг на вежди със сух памучен тампон.
 4. С помощта на четка нанесете последния продукт (шишенцето Стъпка 2) върху веждите. Оформете и стилизирайте веждите си, за да сте сигурни, че те изглеждат така, както искате. Оставете продукта да действа 5-8 минути и го отмийте с навлажнен памучен тампон. Готово! Nanobrow Lamination Kit осигурява красиви вежди до 8 седмици!

Nanobrow Lamination Kit

ПРЕДИМСТВА
 • Пълен комплект за ламиниране на вежди: съдържа всичко необходимо за процедурата.
 • Висококачествени решения.
 • Много лесен и безпроблемен за използване, номерирани шишенца.
 • Ефектът на прецизно оформени вежди без корекции в продължение на 8 седмици!
 • Красиво подчертани, по-пълни и обемни вежди.
 • Горещо препоръчан комплект за ламиниране на вежди.
 • Високоефективен и перфектен комплект за ламиниране на вежди за професионални салони и за домашна употреба!
 • Не изисква използването на фолио!
НЕДОСТАТЪЦИ
 • Процедурата за ламиниране включва няколко стъпки, затова прочетете внимателно листовката преди употреба.

Къде да купя Nanobrow Lamination Kit

Онлайн, от официалния магазин на марката, различни пазарни платформи, реномирани дрогерии, салони за красота и местни дистрибутори.