111111

Fleeky eyebrow lift kit

Ламиниране на вежди в домашни условия? Fleeky предлага подходящ за това начин! На тази позиция в класацията се нарежда още един популярен комплект за домашно ламиниране на вежди, който навремето беше изключително популярен. Той се предлага в два размера.
Комплектът Maxi съдържа: 1 x Fleeky Cleanser 50 мл, 5 x двойни сашета за Browlift, 1 x Browlift лепило 4 мл, 5 x четки за мигли, 10 x апликатора, 1 x Y-Tool и 2 x гребена.
Мини комплектът съдържа по-малко аксесоари: 2 x двойни сашета Browlift, 1 x лепило за вежди 4 мл, 2 x четки, 4 x апликатора, 1 x Y-Tool и 2 x гребена.
Недостатъкът е, че разтворите се предлагат в сашета, а всяко саше съдържа достатъчно количество за 2 приложения и трябва да се използва в рамките на 24 часа след отварянето. Според много потребители това е много необосновано, тъй като никой не прави ново повдигане на веждите 24 часа след първата процедура. Така че или изхвърляте наполовина използваното саше, или търсите приятел, който да направи повдигане на веждите в домашни условия заедно с вас.

Отзиви за ламиниране на вежди Fleeky: непрактични сашета, половината от които често се изхвърлят или не се използват.

Как да използвате комплекта за ламиниране на вежди Fleeky?

Подходящ ли е комплектът за ламиниране на вежди в домашни условия? Според много потребители инструкциите са доста сложни. Ето защо си струва да се консултирате как да използвате Fleeky правилно:

 1. Почистете веждите си, като използвате включения в комплекта почистващ продукт. Нанесете лепилото Browlift върху веждите и ги оформете в желаната форма с помощта на гребенче.
 2. С помощта на апликатора внимателно нанесете Browlift Lotion 1 върху веждите. Ако е възможно, уверете се, че лосионът влиза в контакт само с косъмчетата, а не с кожата. Покрийте веждите си с фолио, за да може лосионът да попие.
 3. След 8 минути внимателно и старателно отстранете лосиона за Browlift Lotion 1 от веждите със сух памучен тампон, без да отстранявате разтвора Browlift. Ако е необходимо, нанесете отново лепилото Browlift, за да установите веждите в желаната форма.
 4. Повторете процеса на нанасяне на Стъпка 2 от лосиона Browlift с нова четка за нанасяне. След 8 минути отстранете Стъпка 2 от лосиона Browlift със сух памучен тампон. Почистете веждите си с навлажнен памучен тампон и отстранете бухналото лепило Browlift. Отстранете останалото лепило с помощта на четка за мигли.

Комплект за ламиниране на вежди Fleeky

ПРЕДИМСТВА
 • Издържа няколко седмици.
 • Дава добри резултати.
 • Номерирани разтвори.
НЕДОСТАТЪЦИ
 • Не много добре обмислена опаковка (сашета).
 • Висока цена.
 • Голяма вероятност да изхвърлите неизползваният продукт.
 • Доста сложни инструкции.

Къде да купя комплекта за ламиниране Fleeky

Онлайн, пазарни платформи, дрогерии и в магазините.