111111

Комплект за ламиниране на вежди RefectoCil Brow Lamination

Следващият продукт в нашата класация е доста често препоръчваният комплект за ламиниране на вежди на RefectoCil. Марката е известна сред много салони за красота. Въпреки че комплектът RefectoCil е предназначен за професионално ламиниране на вежди, много жени твърдят, че той може да се използва и в домашни условия. Практичната туба съдържа всички необходими разтвори и аксесоари за процедурата по ламиниране. Тук не са пренебрегнати дори приспособления като козметична купа и специални подложки за очи за защита на кожата, въпреки че те са по-полезни за ламиниране на мигли. Комплектът за ламиниране на вежди RefectoCil включва и по 2 бутилки Refill Lash & Brow Perm и 2 четки. Производителят уверява, че ефектът от ламинирането продължава до 1,5 месеца.

Отзиви за RefectoCil Brow Lamination: доста добри, но това е професионален комплект за ламиниране на вежди и не е за начинаещи.

Как да използвате комплекта за ламиниране на вежди RefectoCil?

Ламинирането на вежди в домашни условия с комплекта RefectoCil не би трябвало да представлява проблем и въпреки че комплектът е предназначен за професионалисти, можете да извършите процедурата сами по следния начин:

  1. Почистете веждите си и нанесете Lash & Brow Perm върху почистените косъмчета на веждите, след което изчакайте 6 минути. Отстранете го със сух памучен тампон.
  2. След това нанесете Неутрализатора върху веждите. Изчакайте 4 минути, след което отстранете продукта с навлажнен памучен тампон.
  3. Използвайте RefectoCil Saline, за да отстраните всички остатъци от ламиниращите продукти от веждите (не е включен в комплекта).

RefectoCil Brow Lamination Kit

ПРЕДИМСТВА
  • Усъвършенстван комплект за ламиниране на вежди.
  • Високо качество, отлична ефективност.
  • Съдържа почти всички необходими аксесоари за ламиниране в домашни условия.
  • Ефектът се запазва за няколко седмици.
НЕДОСТАТЪЦИ
  • Много висока цена.
  • Липса на препоръчан от производителя физиологичен разтвор.

Къде да закупите комплекта за ламиниране RefectoCil

Онлайн, на различни пазарни платформи, в дрогерии, салони за красота и при местни дистрибутори.