111111
beauty

10 забавни факти за маскара, които нямаше предвид

Маскарата е продукт, износим от жените. Независимо дали искате да подчертаете или да изгладите своите очила, маскарата е нашият най-добър приятел. Тук са 10 забавни факта за маскарата, които евентуално не знаете.

1. Маскарата има дълга история и много различни форми

Откакто жените започват да използват маскара преди около 4 500 години, фактическо има много различни износими видове маскара и по времето техните форми се променят и предлагат твърд или течен продукт. Сухата маскара популярна в 17 век, има тенденция да закрепи високите и дипломатичните влакна. Флаши услуги също така били предлагани във Франция през 19 век, но е английската полита около 1916 г., която е по-подобна на продуктите, които се използват днес. От 1970-те години маскарата има течен вид цялостно съществуващ от живота на косата.

2. Има милиони сортове маскара

Днес можем да избираме между множество различни типове и стилове маскара, благодарение на техниката и технологиите, измислени от химиците. Всеки един от тях е добър за вас и допълва различни цели – от подчертаване и придаване на обем до придаване на очилата. Точката е, че може да изберете подходящата за вас маскара и да я изберете по-подходящ начин.

3. Течната маскара е най-популярната

Течната маскара от 1940 г. става по-популярна от кутиената и меката. За връзка с маскарата за очила е доста по-лесно да се прилага и подхожда и осигурява дълбоко премахване на мазнините. Течната маскара е с малък обем на очилата, а освен това осигурява ясно дръжка и чист проследяване.

4. Маскарата е подобна на варене

Истински вкусознатели ще постигнат, че маскарата от много перспективи може да бъде сравнена с варенето. Например, подобен на варене, маскара се прилага пак пак за да добиете нужните резултати. А традиционното пълнене на очилата на маскара е подобно на добавянето на нещо