111111
beauty

Най-добрият молив за вежди. Как да го откриете? Разгледайте класацията

Трудно е да се повярва, че подчертаването и тонирането на веждите не е било нещо обичайно преди десетилетие. За щастие продуктите за вежди са в основата на съвременния грим. Добрият молив за вежди трябва да има своето място във всеки козметичен комплект. Ако не е подбран правилно, гримът няма да е толкова красив и прецизен, колкото би могъл да бъде. Най-добрият молив за вежди – трудно ли е да се намери? С помощта на нашата класация вече е лесно!

Какъв трябва да бъде най-добрият молив за вежди?


Трудно ли е да се намери съвършеният продукт за тониране на вежди? Какъв трябва да бъде той? Най-важното е, че трябва да е лесен за употреба и да е дълготраен. Върхът също е от голямо значение: добрият молив не е прекалено мек или твърд, защото няма да рисува толкова добре и ще даде слаби резултати.

Цветовият аспект също е от решаващо значение – когато избирате, се придържайте към неутрални или студени тонове, за да бъде ефектът естествен и моливът да не се откроява. Колкото по-тънък е накрайникът, толкова по-прецизен ще бъде гримът ви и ще можете да постигнете различни резултати в грима. Друго нещо, което трябва да обмислите, е въпросът дали моливът е препоръчан – отзивите са добър източник на информация за продукта, неговата ефективност и резултата, който можете да очаквате.

Причините, поради които моливът за вежди се препоръчва за употреба при гримиране

Геловете, пудрите и помадите могат да бъдат полезни при гримиране. Въпреки това, ако трябва да се избере един продукт, нашият избор би трябвало да бъде добър, безотказен молив за вежди, който се препоръчва от много потребители. Той е незаменим в ежедневния грим. Можете да го използвате самостоятелно, за да създадете целия облик, или само за да нарисувате допълнителни косъмчета. Съвременните моливи са много по-прецизни, отколкото в миналото! Нека да изберем най-добрия от тях още днес. Тествахме няколко продукта, но класацията включва само няколко от тях – отличихме тези с най-добри накрайници, пигменти и дълготраен ефект. Разгледайте ги и изберете най-добрия за вас!

Моливи за вежди – класация. Запознайте се с най-добрите!

1. Nanobrow EYEBROW PENCIL – най-добрият молив за вежди

Прецизен молив за вежди

nanobrow.bg

Моливът за вежди Nanobrow, предназначен за прецизен грим, е отличен избор за всички видове вежди: гъсти и тънки, гъсти и неравни. Четирите красиви, много естествени и изискани цвята имат неутрални нюанси и подхождат на всеки тип вежди. Със сигурност ще откриете подходящия за вас цвят, а когато го използвате, ще се убедите, че това е най-добрият молив за вежди! Ние се влюбихме в молива за вежди Nanobrow и сме сигурни – както и много други жени – че ще му бъдем верни и никога няма да го заменим! Nanobrow Eyebrow Pencil е получил хиляди блестящи отзиви и е оценен от почитателите на грима. Той има ултрафин прецизен връх с подходяща твърдост, добре пигментирани цветове и осигурява дълготраен ефект. Той е безотказен!

2. Anastasia Beverly Hills Wiz – препоръчителен молив за вежди

Когато Anastasia BH се появи за първи път на козметичния пазар, Brow Wiz се превърна в тема, за която всички говореха. Той беше един от първите моливи, които предлагаха и популяризираха прибиращ се накрайник и четка, с която можете да изчистите излишния продукт. Изненадващо, продуктът се предлага в 12 нюанса! Как да изберете този, който ще ви допадне? Да, съгласни сме, че това може да е малко объркващо. Моливът е страхотен, изискан и е спечелил много положителни мнения онлайн. Установено е, че някои гримьори го използват редовно. Това е средство за бърз и лесен грим, който винаги изглежда красиво.

3. Fenty Beauty Brow MVP Ultra Fine Brow Pencil & Styler – известен молив за вежди

Наясно сме, че Fenty Beauty на Риана е една от най-известните козметични марки в света. Продуктите на Fenty Beauty станаха толкова популярни, колкото и нейната основателка. Моливът за вежди Ultra Fine Brow Pencil & Style също не е изключение. Той е добър молив за вежди и се предлага в 14 нюанса. Формулата му е водоустойчива и неподатлива на размазване. Иновативно допълнение е четката с форма на лопатка, отлична за смесване на продукта, разресване и оформяне на косъмчетата. Някои казват, че необичайната ѝ форма е предимство, други са на друго мнение – особено за тези с по-тънки вежди. Едно е сигурно; благодарение на широката гама от налични нюанси за тези с червени, руси, кафяви и черни косми, гарантирано ще откриете идеалното съчетание.

4. Diorshow Brow Styler – престижен молив за вежди

Изискан и красив дизайн. Този престижен молив за вежди има ултратънък съвсем прецизен връх. За мнозина прибиращият се молив за вежди е задължителен. Моливът Diorshow често се обсъжда и препоръчва, въпреки че цената му е далеч от идеалната. Няма опасност от счупване на върха при притискане към кожата. Производителят твърди, че продуктът има фини и много естествени нюанси, които подхождат на всички видове вежди. След тестване не смятаме, че кафявият вариант е много неутрален, тъй като има топли подтонове. Той е по-подходящ за тези с кестенява коса и косъмчета на веждите.

5. Benefit Cosmetics Precisely – молив за вежди, който предизвиква дискусии

Benefit е марка, която пуска на пазара предимно продукти, посветени на грима за вежди. Ако търсите място, където можете да откриете изобилие от тях, то Benefit, след Nanobrow, е за вас! Тя предлага широка гама продукти за оформяне и грижа за веждите, както и продукти за почистване на грима. Да се върнем на молива: основното му предимство е водоустойчивостта му. Моливът е с отлична дълготрайност и издържа през целия ден. Точно този продукт беше доста известен навремето! Друг плюс са цветовите варианти – можете да намерите дори червен нюанс! Въпреки че размерът му е доста малък, той е много здрав, така че няма нужда да се притеснявате, че се чупи лесно. Въпреки че не е 100% съвършен, той заслужава място в нашата класация.

6. MAC Eyebrow Styler – добър молив за вежди

Този молив за грим за вежди ни изненада с необичайна формула с восък. Той оцветява веждите доста добре и много хора го описват просто като „добър молив за вежди“. Марката предлага 14 нюанса, повечето професионални гримьори обаче твърдят, че само четири от тях заслужават внимание: Fling, Lingering, Stud и Spiked. Моливът не се размазва, водоустойчив е и е доста труден за премахване. Върхът е малко по-мек от нормалното, което е нещо, с което някои хора ще трябва да свикнат.