111111
beauty

Милата грим за различни цветове на кожата

Грим може да бъде мощен инструмент, който да помогне на жените да се чувстват уверени и да изразят себе си. Но важна част от този процес е да разбереш какво подхожда най-добре на цвета на твоята кожа. Разбирането на това може да бъде труд, но ние сме тук, за да помогнем. В този урок ще разгледаме различните цветове на кожата и какви гримове им личат най-добре.

Светла кожа

За онези със светла кожа, разкрасителният екип съветва ярки, но нежни цветове като розово, песочно или златисто за очите. Това ще подчертае неповторимата ти привлекателност, без да бъде твърде впечатляващо. За контура и румянка, съобразети се с нюансите на светло бежово и перлено розово, за да подкрепиш естествените ти черти. А относно доминантния цвят за устните – избери привлекателни нюанси на червено.

Средна кожа

Жени със среден цвят на кожата могат да използват по-тъмни нюанси като златисто или бронз за очите си. За контура и румянка, опитай се с пъстри и земни тонове. Те създават топла и приятна обстановка, която подчертава естествените черти. Палитра цветове като праскова, корал или богато розово са препоръчителни.

Тъмна кожа

Дами с тъмна кожа могат да използват по-наситени нюанси като смоуки айс или бордо. За румянка и прашка, опитайте ярки и богати цветове като бордо или пламъчно червено; тези цветове виждат страхотно на тъмна кожа. За устните, изберете богати, сатенирани фуксия или райбери нюанси.

Различен грим според времето на деня

Според времето на деня, гримът трябва да се променя. Дневния грим трябва да е по-естествен и не толкова забележим. Докато нощният грим, обикновено е по-открит. Гримът трябва да съвпада и със събитието, за което се подготвяшь.

Важността на добра основа

Основата е важна стъпка от вашия грим рутинен процеду, който ще създаде равномерно покритие и ще подготви кожата ви за останалата част от грима. При избора на тонала на кожата си, е важно да съобразите цвета на кожата си, както и това, на какъв тип кожа се нуждаете.

Гримът трябва да допълва индивидуалността и да подчертава всяка уникална черта. Има различни цветове и текстури, които отговарят на различните кожи и облици. Ние всички имаме своя собствена уникалност и бяха времена, когато трябваше да експериментираме, за да открием какво ни харесва.

Гримът не трябва да бъде посредство за прикриване, а решение за подобряване и подкрепа на естествения ви вид. Гримът трябва да вдъхва увереност и да показва, че всеки може да бъде красив по свой собствен уникален начин.