111111
Красота

Хидратиращ и Успокояващ Хидратиращ Крем от GHASEL – Запознайте се с Преимуществата му!

Нуждае ли се кожата ви от незабавна хидратация и подхранване? Тогава сте на правилното място! Maltese Honey Face Moisturiser от GHASEL е качествен крем за лице на основата на малтийски мед.

Този хидратиращ дневен и нощен крем за лице отговаря на нуждите на всеки тип кожа. Той поддържа кожата хидратирана в продължение на 24 часа, като я успокоява и възстановява. Малтийският мед е комбиниран с други активни съставки, които съставляват една съвършена козметика.

Хидратиращ и успокояващ крем за лице GHASEL

Кожата ви е изключително суха и дехидратирана и се нуждаете от продукт, който да доставя всички основни компоненти? Ето какво постига Maltese Honey Face Moisturiser: запълва бръчките и предотвратява трансепидермалната загуба на вода, за да запази свежия и млад вид на лицето през целия ден.

Формулата не съдържа произволни вещества – всяка съставка играе ключова роля за облекчаване и успокояване на кожата. Вижте от какво е съставен невероятният хидратиращ крем за лице от GHASEL:

Малтийски мед

Това не е просто вкусна храна. Малтийският мед е богат на антисептични вещества, чиито свойства се ценят от векове. Богат на витамини В, С и Е, органични киселини, глюкоза и фруктоза, той интензивно овлажнява най-дълбоките слоеве на кожата. Той е идеален както за зряла, така и за млада кожа. Малтийският мед успокоява сухата кожа, подхранва я и я възстановява. Продуктът изобилства от вещества, които изглаждат линиите на лицето и изпъват кожата, както и спомагат за намаляване на акнето. Тази изключителна съставка ускорява заздравяването на кожата и намалява възпаленията.

Масло от ший

Естествено омекотяващо вещество, което се извлича от ядките на африканското дърво ший. Маслото обикновено се използва за готвене, но и за козметични цели. То е изключително мощна съставка за грижа за лицето и затова е вложено в GHASEL Maltese Honey Face Moisturiser. Маслото от ший изобилства от ценни мастни киселини като олеинова или линолеинова киселина. Освен това то е пълно с алантоин, витамини А и Е, фитостероли и полифеноли. Веществото омекотява епидермиса и подпомага възстановяването на раздразнената кожа. То също така намалява лющенето и сърбежа на кожата, което го прави чудесен съюзник за хора с атопична или склонна към алергии кожа. Притежава антибактериални и антисептични свойства и спомага за по-бързото възстановяване на кожата. Той хидратира в дълбочина и попълва липидната обвивка на кожата. Предпазва кожата от вредните външни фактори.

Кофеин

Той е популярна козметична съставка заради антиоксидантните си свойства. Кофеинът ефективно предотвратява увреждането от свободните радикали, за да спре стареенето на кожата. Той повишава енергията, изсветлява пигментните петна и укрепва имунитета на кожата. Тъй като потиска окисляването, той е брилянтен за премахване на бръчките. Използван върху кожата под очите, той намалява тъмните кръгове и подпухналостта.

Витамин Е

Използван в продуктите за грижа за кожата, витамин Е е безценна подмладяваща съставка. Тъй като противодейства на свободните радикали и оксидативния стрес, той предотвратява преждевременните признаци на стареене. Витамин Е спомага бръчките на лицето да станат по-малко видими, стимулира производството на колаген и еластин, освен това възстановява стегнатостта и еластичността на кожата. Той е в състояние да възстанови липидната бариера, като повишава имунитета на кожата към външните агресори. Витамин Е също така укрепва съдовите стени, намалявайки зачервяването.

хидратиращ крем за лице

Комбинирането на такива мощни съставки с растителни екстракти и рициново масло ни дава един перфектен овлажнител. Maltese Honey Face Moisturiser минимизира бръчките на лицето, подобрява тена на кожата и запазва свежия и сияен вид на лицето през целия ден.

Изберете GHASEL за ежедневната си грижа за кожата!