111111
Красота

Самостоятелно поставяне на изкуствени мигли! Разгледайте ТОП 5 класацията на клъстерни мигли!

Самостоятелно поставяне на изкуствени мигли? Без посещения в салона? Това, което преди изглеждаше невъзможно, сега е реалност. Козметичните компании изненадаха жените, пускайки на пазара клъстерни DYI мигли за употреба в домашни условия. Само за няколко минути всяка жена може да създаде мечтаната визия, без да се налага да ползва услугите на специалисти по мигли. Ето защо е време да разгледате ТОП 5 на продуктите, които превъзхождат останалите!

ТОП 5 продукти за изкуствени DYI мигли. Какво си струва да знаете преди поставянето?

Домашното удължаване на мигли все още предизвиква смесени чувства сред жените. Повечето от тях предпочитат това да се извършва от опитни специалисти по мигли, като излизат от салона със зашеметяваща визия на миглите, придаваща свежест и блясък.

От друга страна, полуперманентните удължавания на мигли имат крайно лош ефект върху естествените ни мигли. След свалянето им жените са склонни да имат пропуски в миглите, а косъмчетата са просто по-слаби. Това показва, че не е добър вариант за всеки.

Веднага след като се появиха първите клъстерни DYI мигли жените започнаха да забелязват ползите от носенето им. Такива мигли ни позволяват:

  •  да създадем всякакъв стил мигли, който пожелаем, за няколко минути.
  • да избегнем натоварването на естествените мигли.
  • да правим промени и да допълваме създадения стил на миглите, когато пожелаем.
  • да се сдобием с естествено изглеждащи мигли без посещения в салона.

Имайки предвид значителните предимства, не се учудваме, че все повече жени се насочват към клъстерните DYI мигли. Носенето на такива изкуствени мигли носи много ползи. Преди всичко, то спестява време и пари.

Производителите бързо забелязаха нарастващия интерес към такива продукти и затова продължават да пускат на пазара различни стилове мигли, но не всички от тях се посрещат добре.

И накрая, нека да отговорим на въпроса: коя марка предлага най-добрите клъстерни DYI мигли?

ТОП 5, или Клъстерните DYI мигли, за които трябва да знаете!

В класацията на ТОП 5 продукти за удължаване на мигли за домашна употреба са взети предвид някои важни фактори, сред които:

  • колко дълго миглите остават на мястото си.
  • лекота на нанасяне на клъстерните DYI мигли.
  • естетиката на миглите.
  • допълнителни аксесоари в конкретните комплекти.

Като взехме предвид гореизложеното, успяхме да класираме пет продукта, заслужаващи най-голямо внимание!

1. Клъстерни мигли DIY Lash Extensions от Nanolash

Жените по целия свят обичат марката Nanolash. Тя предлага качествени и ефективни продукти за мигли от много години. DIY Lash Extensions на марката със сигурност са лидер в областта на удължаването на мигли в домашни условия. Най-големите им предимства включват:

  • естествено изглеждащи мигли – тези клъстерни DYI мигли изглеждат зашеметяващо, както и имитират истински мигли, както никои други.
  • фина, черна лента – тя безпроблемно се слива с линията на миглите и им придава обемен вид.
  • леки клъстери – няма да усетите носенето на DIY Lash Extensions.

Също така трябва да се отбележи, че една опаковка от клъстерите за мигли съдържа цели 36 броя, в три дължини: 10, 12 и 14 мм, което ви позволява да правите безкрайни стилове, които само вие можете да си представите. Жените могат да ги използват за стилове като Russian Volume или просто за деликатни мигли за ежедневието. Има цели 8 стила и извивки, от които да избирате, така че всяка жена със сигурност може да избере най-добрия комплект.

Трябва да се подчертае също така, че Nanolash предлага допълнителни аксесоари, които са от съществено значение за поставянето на клъстерни мигли у дома. В допълнение към миглите комплектът за удължаване на мигли съдържа:

  • Nanolash лепило
  • Nanolash препарат за отстраняване на мигли
  • Nanolash фиксатор
  • и пинсети за мигли

Всички аксесоари са с вместимост пет милилитра и издържат дълго. Ергономичните, правилно оформени пинсети за мигли, изработени от неръждаема стомана и покрити с подобряващо сцеплението покритие, позволяват експресно и безпроблемно нанасяне на клъстерни мигли.

Нанасянето на DIY Lash Extensions от Nanolash отнема само 10 минути. Трябва само да се нанесе лепилото и да се изчака 30-60 секунди, за да стане лепкаво, след което да се поставят клъстерите под естествените мигли, възможно най-близо до линията на корените на миглите, и да се притисне сегментът с пинсетата. Нанасяме фиксатора като финален щрих. Всеки може да се справи с толкова лесни за нанасяне изкуствени мигли, дори и да е начинаещ в тази сфера!

Марката гарантира, че можем да носим клъстера в продължение на 5 дни, обаче някои момичета споделят, че миглите им остават поставени цяла седмица!

Като обобщение, решението за поставянето на Nanolash на върха беше очевидно. DIY Lash Extensions заслужават отличието!

2. Glamnetic Lash Extension Kit

Glamnetic Lash Extension Kit са на следващо място в класацията. Това е основен комплект за удължаване на мигли, който можете да използвате у дома. Той включва клъстерни мигли с три дължини, както и основни аксесоари за поставянето им. Жалко, че комплектът не включва фиксатор, който да закрепи миглите на място и да ги направи по-дълготрайни. Липсва и препарат за премахване, който да сваля миглите безопасно и бързо.

Клъстерите мигли от Glamnetic Lash Extension Kit са с естествен дизайн и се сливат с истинските мигли, обаче първо трябва да нанесем спирала. Защо? Лепилото от комплекта Nanolash изравнява цвета на миглите, но Glamnetic Lash Extension Kit не предлага такива предимства. За естествен вид ни е необходимо повече време за процедурата.

Марката обещава, че клъстерните изкуствени мигли от комплекта Glamnetic Lash Extension Kit могат да се носят около пет дни, което обаче зависи от последващата грижа. Ще трябва редовно да почиствате миглите и да се пазите от козметика на маслена основа. По този начин имате шанс да ги носите пет дни, но това не е гарантирано. Няма ясна информация дали клъстерните мигли могат да се използват многократно.

3. Ardell X-tended Wear Lash System Kit

Следващата позиция в нашата класация се заема от клъстерните мигли от Ardell X-tended Wear Lash System Kit. Тези изкуствени DYI мигли се предлагат в различни дължини и стилове, от които можете да избирате.

С тях можете да заложите на мигли, в стил Russian Volume, или на по-деликатни изкуствени мигли. Клъстерите изглеждат малко изкуствено, защото – освен че предлагат различни дължини – всички изглеждат еднакво. Смятаме, че цената е нормална, издръжливостта е адекватна на цената, но не можем да създадем естествено изглеждащи стилове мигли с помощта на комплекта Ardell X-tended Wear Lash System.

В подробностите за продукта прочетохме, че нанасянето трябва да отнеме няколко минути. Ако се позовем на DIY Lash Extensions, тяхното нанасяне отнема само 10 минути. В този случай може да ви е необходим повече опит, за да ги поставите в рамките на обещаните десет минути. Жените, които за първи път прилагат изкуствени мигли, може да имат някои проблеми с Ardell X-tended Wear Lash System Kit.

Опаковката с предварително подготвени клъстерни мигли се доставя със лепило и апликатор. Няма фиксатор за премахване на лепкавия слой лепило, което е сигурен недостатък. Няма и препарат за бързо и удобно отстраняване и почистване на клъстерите. Производителят продава тези две неща отделно.

Предполага се, че клъстерните мигли ще останат на мястото си няколко дни, но марката подчертава, че точното време зависи от индивидуалните предразположения и рутинната грижа след поставянето им.

4. Amor Lashes QuickLash Starter Kit

Следващият комплект за удължаване на мигли в нашия списък идва от марката Amor Lashes. QuickLash Starter Kit, подобно на много други продукти, съдържа клъстери от мигли с различна дължина, така че с него можете да правите различни стилове мигли.

Наличен е само един вид извивка, което може да доведе до проблеми, когато се опитвате да приспособите миглите към формата на очите.

Що се отнася до клъстерите от мигли, те са меки и плътни, но въпреки това няма да можете да създадете естествен вид с тях. Клъстерите мигли изглеждат доста неестествено върху окото, поради което не ги препоръчваме за ежедневно носене.

Нанасянето на клъстерите мигли, според уверенията на производителя, отнема около 10 минути, но в онлайн отзивите има жени, които казват, че нанасянето им за първи път не е било приятно и лесно.

Що се отнася до издръжливостта на Amor Lashes, това е още една марка, която не предоставя точен срок. При снопчетата Nanolash знаем точно колко дълго можем да се наслаждаваме на зашеметяващите мигли, а именно пет дни или повече. Марката Amor Lashes споменава само, че колко дълго ще останат поставени клъстерните мигли зависи от това дали ги нанасяме правилно. Това е голям недостатък, особено като се имат предвид тези, които имат малък опит в нанасянето на изкуствени мигли.

5. Invisi-Lash Kit TATTI

Последният продукт в нашия топ списък е Invisi-Lash Kit от TATTI. Те са забележителни, но все пак не заслужават висока позиция в класацията на ТОП 5 продукти за DYI удължаване на мигли.

Клъстерните DYI мигли от марката TATTI са меки, леки и не съдържат латекс. Жалко, че има малък избор на стилове и дължини на миглите. Представят се по-слабо в сравнение с DIY Lash Extensions на Nanolash, които се предлагат в 3 дължини и 8 стила.

Поставяйки миглите Invisi-Lash Kit от TATTI, можете да създадете естествено изглеждащи деликатни стилове мигли, те обаче няма да свършат работа за обемни мигли. Производителят оценява времето за нанасяне на продукта на около 15 минути. Онлайн отзивите потвърждават това.

Лентата, към която са прикрепени тези клъстери мигли ни се струва проблематична. Тя не е стандартната черна лента, а прозрачна. Какво означава това на практика? Тя е по-забележима върху окото и не успява да придаде обемен вид в основата на миглите. Прозрачната лента е най-забележима при жени с тъмни мигли, така че не ги препоръчваме на тази група почитателки на клъстерните мигли.

Времето за ползване на клъстерите мигли от комплекта TATTI Invisi-Lash се оценява на 4-5 дни. То е сходно с това на другите продукти, така че няма какво да изтъкнем тук.

От друга страна, много жени се оплакват, че цената на комплекта е завишена, особено в сравнение с клъстерните мигли Nanolash. Това е причината, поради която комплектът Invisi-Lash е поставен на последно място в класацията.

ТОП 5 Изкуствени клъстерни DYI мигли. Кратко резюме на класацията

Клъстерните DYI мигли са предназначени да помогнат на жените да създадат мечтаната рамка за очите си. Нещо повече, те са създадени така, че да направят това възможно само за няколко минути, като гарантират дълготрайни резултати.

Класираните продукти отговарят на критериите, но Nanolash DIY Lash Extensions са безспорният лидер. Те предлагат широка гама от дължини и стилове, от които да избирате, както и могат да се носят повече от пет дни – именно това споделят жените.

Трябва да сте наясно, че само правилният продукт ще ви позволи да постигнете оптимални резултати. Струва си да го изберете разумно и да разгледате предложенията от класацията.

По този начин ще се уверите, че нанасянето на клъстерни мигли е винаги приятно, лесно и ефективно!