111111
Красота Тестове

Кой серум за лице срещу зачервяване действа най-добре? Ние знаем!

Добрият серум против зачервяване ще ви позволи да се справите с паякообразните вени и парещото чувство. Четейки този пост, ще разберете кои са най-добрите серуми на пазара, които ще помогнат на податливата към зачервяване кожа, да е здрава и красива.

Серумът е най-добрият и евтин лек за спукани капиляри и раздразнения. Плюс това той не е инванзивен и може да се използва лесно у дома. Кремовете и другите продукти също са важни, но само серумът успява да проникне в най-дълбоките слоеве на кожата и да ги възстанови отвътре, карайки лицето да изглежда много по-красиво. Разгледайте най-високо оценените продукти и препоръките на експертите. Вижте кой серум против зачервяване е най-добрият.

Най-добрите серуми за лице срещу зачервяване (Класация)

#1 Nanoil Anti-Redness Serum

Nanoil Anti-Redness Serum

Това е продукт, който няма равен. Тъй като е с лека текстура, той се абсорбира бързо, така че не се чувства, че е върху кожата. Може да се използва 2 пъти на ден и действа добре под грим. Списъкът със съставките е кратък и включва най-вече натурални вещества. Nanoil Anti-Redness Serum подобрява състоянието на капилярите отвътре, благодарение на екстракта от конски кестен, правещ паякообразните вени и червените петна по-незабележими. Екстрактите от липа и кипарис са ефективни в успокояването на кожата и подсилването на бариерата. Продуктът има допълнителен ефект против стареене, благодарение на растението пунарнава, натурален антиоксидант. Дори и да се използва всеки ден, той ще ви стигне за дълго време, тъй като опаковката е 50 мл. На добра цена е и можете да прочетете повече на www.nanoil.bg.

#2 Caudalie Vinoperfect Serum

Caudalie Serum е страхотен за феновете на иновативната грижа за кожата, тъй като съдържа Viniferine, който – според производителят – е много по-ефективен от популярния витамин С. Той е извлечен от френско грозде и действа на 3 нива: изсветлява пигментационните петна, предотвратява новите и изравнява тона. Освен това, серумът включва малко аромати. Около 98% от съставките са натурални. Ефектите отнемат дълго, за да се появят, но си струват чакането.

#3 Olehenriksen Truth Serum

Изсветляващ праймер и серум срещу зачервяване в едно? Olehenriksen прави това възможно! Този серум успява да подсили сиянието на лицето. Разбира се можете да го използвате и преди лягане, но козметиката дава страхотни резултати, когато се нанася сутрин. Това се дължи на растителните екстракти, от портокал до дива роза, които са пълни с витамин С. Тези вещества карат серума също да ухае страхотно. Хиалуроновата киселина, от друга страна, подсилва хидратацията и намалява видимостта на спуканите капиляри. Благодарение на алое верата, раздразнената кожа е успокоена веднага след нанасяне. Вместо капкомер, серумът идва с помпичка, което обикновено измерва прекалено много продукт, а шишенцето съдържа само 30 мл.

#4 Cosrx Pure Fit Cica Serum

Трябваше да добавим този корейски серум към класацията. Той е направен за третиране на спукани капиляри, чувствителна кожа и акне. Екстрактът от центела е ключова съставка, която намалява възпалението, прави паякообразните вени по-малко забележими и възстановява кожата. На всичкото отгоре, той стимулира синтеза на колаген и добавя еластичност към кожата, поддържайки я млада за по-дълго. Cosrx Pure Fit Cica Serum мигновено успокоява, благодарение на добавения пантенол. Азиатската киселина подсилва бариерата на кожата, правейки я по-малко реактивна. Серумът дълбоко хидратира, защото е богат на алантоин и бетаин. Идва в малко шишенце, но се нуждаете само от 2 капки на нанасяне. Серумът е доста гъст и отнема време да попие.

#5 Pharmaceris N C-Capilix Serum

Това е натурална формула, само с няколко съставки, без изкуствени аромати или пигменти. Ключовите компоненти са витамин С, който изсветлява хипер пигментацията, изравнява тона и подсилва съдовите стени и витамин Е, който защитява капилярите и ги спира от разширяване. Pharmaceris N C-Capilix съдържа и 3 растителни масла, които подхранват и поддържат хидратацията. Редовното нанасяне нормализира производството на меланин и подобрява еластичността на кожата. Той се разпределя лесно по лицето и може да се използва по два пъти на ден. Все пак, отнема доста време, за да попие и често оставя мазен слой. Със стандартен размер за серум за лице (30 мл) той е на добра цена. 

#6 Medik8 Calmwise Serum

Въпреки че не е направен за податлива към розацея кожа, той действа добре и при такъв тип кожа. Първо се фокусира върху успокояване на раздразнената кожа и доставяне на успокоение, а след това подсилва бариерата на кожата и намалява зачервяването, причинено от разширените капиляри, например. Формулата не съдържа изкуствени аромати, оцветители, парабени и алкохоли. Вместо това е богат на патентован активен тепренон, който намалява червените петна. Още една мощна съставка е екстрактът от градински чай, който свива разширените капиляри, изчиства кожата и я успокоява. Medik8 Calmwise Serum е гладък и се абсорбира бързо, оставяйки кожата хидратирана и релаксирана, не е мазен и не натежава. За съжаление идва в малко шишенце и не стига за дълго, когато се използва редовно.