111111
Полезни трикове

Най-добрите съвети и трикове за разкрасяване

Най-добрите съвети и трикове за разкрасяване
Всички ние знае основните принципи при гримирането, но много малко са наясно, че вместо да следваме рутината на конвенционалното гримиране, можем да правим нещата малко по-различно. Това са 10 съвети и трикове, които ще направят живота на всички ни по-лесен.

girlcos

  1. Преди да гримирате очите си, намокрете окото с вода или капки за очи, за да поеме пигмента по-добре. По този начин цвета ще изглежда по-ярък и наситен върху кожата.
  2. Ако сенките Ви за очи или пудрата да се разбили на прах, можете да ги оправите като им налеете алкохол и ги оставите да изсъхнат. След като изсъхнат добре можете да ги използвате отново.
  3. Когато спиралата Ви почне да се втвърдява, можете да удължите живота ѝ като сложите цялото шишенце в топла вода за пет минути. Разбъркайте я добре и се насладете на перфектния ѝ ефект. Можете да добавите и няколко капки за очи, за да може изсъхналата спирала за стане като нова.
  4. Опитайте се да си направите сами всички скъпи козметични продукти. Вместо да си купувате скъп скраб за тяло, си направете сами у дома. Смесете захар с мед и добавете няколко капки от любимото Ви етерично масло. И готово! Вашият натурален, домашно направен скраб е готов.
  5. Ако любимата Ви скъпа спирала е на привършване, недейте да тичате да си купувате нова. Добрата спирала в 90% от случаите се определя от четката. Използвайте отново хубавата четка на скъпата Ви спирала с по-достъпна спирала. Ефектът би трябвало да е същия.
  6. Ако използвате течен фон дьо тен, опитайте се да използвате четка или пръстите си, защото с тях ще вземете много по-малко количество отколкото с гъбата. Гъбата поема много повече материал, който не се използва напълно и се прахосва.
  7. Преди да отидете на козметик или фризьор проверете сайтовете са отстъпки, дали няма промоции в близост до Вас.
  8. Ако не можете да си позволите скъпа четка на Sigma Mac например, можете със същия успех да използвате много по-евтина четка за рисуване. Такива можете да намерите в магазините за хобита и художници. Те се предлагат със същите размети и текстура, като тези за грим.
  9. Уголемете миглите си като нанесете нежна бебешка пудра върху миглите преди да сложите втория слой спирала. Това ще ги направи двойно по-големи и обемни.
  10. Направете си собствен лак за нокти, като смесите старите си сенки за очи с прозрачен лак за нокти.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *