111111
Пазаруване Тестове

Търсите най-безопасния начин за сушене на косата със сешоар? Пробвали ли сте Nanoil Heat Protectant Spray?

Високите температури имат същото деструктивно действие върху косата подобно на някои процедури в салона като изрусяване и боядисване. Ако ви харесва да използвате стилизиране с топлина редовно, би било разумно да включите спрей за топлинна защита към рутината си.

Предпазването на косата е трудна задача освен ако не разполагате със спрей от Nanoil – продукт, който предоставя адекватна защита при стилизиране с топлина. Nanoil Heat Protectant Spray е един от трите леки спрейове, които подсилват косата и защитават от топлина, генерирана от горещи стилизиращи инструменти. Заинтересовани ли сте? Продължавайте да четете!

Висока температура и ефекта й върху косата

Знаехте ли, че когато фризьори и стилисти биват попитани за най-деструктивните фактори за кичурите, те винаги споменават високите температури? Без значение дали косата е гъста или фина, силна или податлива на увреждане, боядисвана или естествена – без силна защита кичурите стават сухи, чупливи и увредени. Това означава, че те трябва да получат професионална защита от горещите стилизиращи инструменти и дори от слънцето. Ето защо винаги трябва да разполагате с добър спрей за топлинна защита. Използването на продукт като Nanoil Heat Protectant Spray преди сушене със сешоар е достатъчно, за да защитите кичурите. Така няма да има нужда да се чувствате гузно при всяко използване на сешоар или преса!

Nanoil heat protectant spray

Какво прави Nanoil Heat Protectant Spray толкова добър?

Това е чудесен спрей със защита до 220°C. В същото време той подобрява външния вид на косата, фокусирайки се върху това да я подсили. Как го постига? Nanoil Heat Protectant Spray доставя хидратация и подпомага сдобиването с красива коса. След анализиране на списъка с ползите се оказва, че спреят от Nanoil е мултифункционален и комбинира качествата на стилизиращ мус, успокояваща емулсия и дори балсам за коса. Тъй като е обогатен с подхранващи копринени протеини, Nanoil Heat Protectant Spray подпомага възстановяването и добавянето на блясък. Спреят защитава, улеснява стилизирането, подхранва и подпомага красивата коса!

Nanoil Heat Protectant Spray: максимални ползи за здрава коса

Струва си да знаете за ключовите черти на Nanoil Heat Protectant Spray, за да разберете, че той няма равен, когато стане въпрос за справянето с няколко задачи едновременно!

  • Предпазва косата от много високи температури.
  • Изглажда кутикулите и заключва водата в косъма.
  • Улеснява стилизирането и разплитането.
  • Бори се с наелектризирването.
  • Оставя косата много мека на допир.
  • Стига за дълго време и дарява с приятен аромат.
  • Лек е, което намалява риска от плоска коса.
  • Подсилва блясъка и прави косата по-еластична.

Забележка!

Ако често сушите косата със сешоар, имайте предвид, че трябва да я защитите от високите температури, използвайки спрей за топлинна защита. Създавайки тънък слой върху косъма, козметиката не позволява на водата да се изпари. Това означава, че продуктът за топлинна защита предотвратява появата на кичури, които са чупливи и скучни. Без значение дали косата е гъста или фина – Nanoil Heat Protectant Spray действа добре при всички видове кичури.

Nanoil термозащитен спрей за коса

Спреят за топлинна защита от Nanoil е наличен в официалния магазин

Най-удобното пазаруване е това, при което не се налага да напускате дома си. Nanoil знае това и поради тази причина е създал козметики, които са налични онлайн. Посетете nanoil.bg и разглеждайте продуктите за грижа за косата: мицеларни шампоани, маски за коса, балсами, оставящи се в косата и други. Създайте свой персонализиран план за грижа за косата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *