111111
Пазаруване

Серумът за мигли Mavala Double Lash Serum наистина ли действа?

Всички ние бихме искали да има дълги и красиви мигли и затова сме готови са опитаме всичко, за да подобрим тяхното състояние. Естествени маска, кремове и накрая серуми за мигли. Компанията Mavala създаде и пусна на пазара серумът за мигли Double Lash Serum, който би трябвало да направи миглите Ви много по-плътни и дебели. Благодарение на специално разработената си формула, богата на протеини и естествени съставки, може да усили растежа на миглите ни.

avaladoublelash

Серумът на за мигли на Mavala – Double Lash Serum се предлага в опаковка наподобяваща тези на спиралите с вместимост 10мл. Нанасянето е лесно и бързо. Формулата е течна и прозрачна. След нанасянето на продукта, миглите остават твърди, но не остават никакви следи и остатъци след като изсъхне, дори след много часове.

Серумът за мигли Double Lash Serum на Mavala е клинично тестван и одобрен като безопасен. И все пак е важно да се знае, че е предназначен само за външна употреба и ако продуктът попадне в окото Ви, трябва незабавно да се свържете с Вашия лекар.

За да се докаже ефективността на този серум за мигли, ние направихме експеримент с двама доброволци. Наблюдавахме повишението в размера на миглите, по отношение на дължината и обема в продължение на период от три месеца.

avaladoublelash1Резултатите доказаха, че серумът за мигли на Mavala – Double Lash Serum увеличи дължината на миглите на доброволците само с 5%. Увеличението в обема достигна до 8%. Доброволците забелязаха значително подобрение в общото състояние на миглите си. Според тях миглите са станали по-силни и не падат толкова много, колкото преди. Те са по-малко склонни към счупване, което от своя страна допринася за повишаването на обема.

Миглите също така стават по-бляскави и с по-здрав външен вид – резултат от действието на формулата богата на екстракти от етерични масла. Резултатите от теста не са задоволителни, тъй като предназначението на продукта е увеличаване на обема и дължината на миглите. Има и много други серуми за мигли, които се предлагат на пазара, например Nanolash е един от тези продукти, който има значително по-задоволителни резултати от Mavala. Цената на този продукт е приемлива и можете да си го закупите на цена не повече от 29 BGN в зависимост от къде го купувате. Double Lash на Malva действа много добре като основен балсам или основа за нанасяне под спиралата за мигли.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *