111111
Красота

HD Brows – Красотата е в Добрата Форма!

HD Brows отвежда оформянето на веждите на съвсем друго ниво. Този иновативен и уникален метод се превърна в най-новата и задължителна процедура в Обединеното Кралство. HD Brows се фокусира на предимно върху формата на веждите, а не върху отстраняването на излишните косми. Това да имате правилната форма на веждите си прави огромна разлика в цялото лице. Това може да ви подмлади, лицето Ви да изглежда по-слабо, а характеристиките му стават по-меки. Тази процедура е подходяща за всеки, независимо от възрастта, пола, цвета и също се препоръчва за всички видове окосмяване в областта на веждите.

hdbrows1

Можете да видите HD Brows по лицата на много звезди например Джени Фрост и Шер Еллоид. Кейт Принс ги е харесала толкова много, че е решила да обучи себе си и нейния гримьор в процедурата HD Brows.

HD Brows е процедура в седем стъпки и е комбинация от различни техники, включително тониране, кола маска, подрязване за постигане на най-добрата форма на веждите. Вашият HD стилист първо ще анализира формата на лицето Ви и ще поработи с Вас, за да реши коя форма съответства на характера и формата на лицето Ви в най-голяма степен. Няма двама човека, които да имат еднакви вежди и можете да си направите стила, който най-много Ви харесва: от тънки, тъмни или силно изразени.

Следващата стъпка е тонирането. HD боите за да изравнят или да потъмнят цвета на веждите. След като цвета на веждите е готов, излишните косми ще бъдат премахнати с кола маска. За подрязването на веждите се използват специални ножички, с които се отрязват по-дългите и несъразмерни косъмчета, така се създава по-естествен вид. След това идва ред на отскубването на косъмчета със специална пинсета. Отскубването е древно изкуство в обезкосмяването, произхождащо от Изтока. Стилистите използват този метод за отстраняване на косми във веждите или от линията над тях. Всеки един излишен косъм ще бъде премахнат с помощта на пинсета, за да се постигнат перфектните HD вежди. Последната стъпка включва изглаждане на кожата, което е в близост до веждите с успокояващ тоник. Нанасят се специални минерални пудри, които успокояват и прикриват червенината. За завършек се нанася HD Brow Beater, който фиксира космите на веждите и им придава неподправен завършек. След това HD стилистът ще използва или HD молив за вежди или HD палитра за вежди за да запълни празнините и ще Ви даде съвети за това как да се грижите за веждите си. И на последно място, но все пак особено важно е грижата за веждите у дома, която зависи изцяло от Вас. За да сте сигурни, че веждите Ви изглеждат перфектно между посещенията в козметичния салон, ще бъдете информирани как да се грижите за тази деликатна зона на лицето.

Онези от Вас, които са изтънили веждите си прекалено много, може да не видят резултатите от процедурата мигновено. Може да отнеме до година на веждите Ви да пораснат отново. За да ускорите процеса, използвайте серумът Nanolash един път на ден върху чиста кожа. Той съдържа основни витамини и активни вещества, които подобряват кръвообращението на фоликулите на космите. Nanolash се препоръчва за по-дълги и здрави мигли. Нанасяйте този продукт върху желаните участъци и Вашите мигли или вежди ще пораснат в рамките на 8 седмици.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *