111111
Красота

Маска за коса с кератин от Nanoil: невероятна коса без изключения!

Правите всичко възможно, за да полагате добра грижа за косата си, но тя става все по-слаба и наелектризирана? Ако състоянието на кичурите ви е далеч от желаното, това означава 2 неща. Първо, трябва ви голяма доза кератин и второ, трябва да използвате нещо по-добро от обикновен балсам за коса. Дарете косата си с хидролизиран кератин. 20 минути на седмица – само толкова е нужно на маската за коса от Nanoil да разгърне пълния си потенциал и да възстанови красивата коса, която определено се нуждае от малко помощ.

Кератин: изграждащия елемент, който ви дарява с прекрасна коса

Какво е кератинът? Просто казано, това е една от натуралните съставни части на косъма. Ако нивата на кератин в косата са високи, то кичурите са силни и без повреди. Ако пък нивата са ниски – което се случва доста често – косата отслабва, става суха, чуплива и е лишена от блясък. И вашата коса ли е така? Нека да действаме тогава! Убедете се, че кичурите ви са красиви и не им липсва нищо. Редовно й набавяйте кертаин – най-ценният протеин и изграждащ елемент на косъма.

Маска за коса с кератин от Nanoil – какво я прави различна от останалите?

Nanoil предоставя най-висококачествения хидролизиран кератин, който ефективно се изгражда в основата на косъма, поправя малките увреждания, подсилва косата, прави я по-красива и устойчива. Маската за коса е обогатена с пантенол – много ефикасна съставка, когато стане въпрос за подобряване на състоянието на косата. Когато се комбинира с кератин, те създават силно дуо, което дарява косата с всичко необходимо, за да може тя да расте здрава, силна и прекрасна. Те ви даряват с блясък още след първото нанасяне.

Предимствата на маската за коса с кератин от Nanoil

Професионалната маска за коса е направена за домашна употреба – няма нужда от скъпи процедури в салона, защото сега можете да се погрижите за косата си като професионалист у дома. Опитайте силата на кератина, затворен в най-добрата маска за коса. Продуктът от Nanoil е мултифункционален и:

  • РЕКОНСТРУКТИРА КОСА
  • ПОДСИЛВА КОСАТА ПО ЦЯЛАТА Й ДЪЛЖИНА
  • УСИЛВА БЛЯСЪКА И ПОДОБРЯВА ВЪНШНИЯ Й ВИД
  • ЗАЩИТАВА КОСАТА ОТ ПОВРЕДИ
  • НАМАЛЯВА КЕРАТИНОВИЯ ДЕФИЦИТ

Маска за коса с кератин от Nanoil – коментари

Има няколко причини защо потребителите оценяват високо маската за коса с кератин от Nanoil. Една от тях е, че тази маска помага на всички видове коса. Тя пасва на сухата коса, която се нуждае от регенериране, както и работи добре върху здравата такава, като й осигурява защита от повреди. Маската за коса от Nanoil с кератин е добро решение и при фина и мазна коса – компонетите й са внимателно подбрани, за да може косъмът да се подхрани в дълбочина, без да ее претоварва. Маската за коса от Nanoil е процедура, която се препоръчва от много фризьори и стилисти. Невероятният състав взима най-доброто от кератина и провитамина В5, за да регенерира напълно косъма.

Как да нанасяте маската за коса с кератин от Nanoil?

Препоръчително е да третирате косата с маска от Nanoil поне веднъж на седмица. Нанесете малко от тази маска върху измита и подсушена с кърпа коса, оставете за 10-20 минути и след това измийте. Разрешете и се насладете на прекрасна коса!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *