111111
Красота

Как да накарате миглите си да изглеждат по-дълги

Всички искат да имат дълги и извити мигли. Какво да направим ако майката природа не е била достатъчно щедра, за да ни дари с бедели мигли? Имаме няколко опции.

1 Изкуствени мигли

Всички ги знаем Те бяха представени преди няколко години и направиха буря в козметичната индустрия. Изкуствените мигли се продаваха навсякъде и струваха не повече от 20 лева. Сега, можете да изберете и д закупите изкуствени мигли от всеки вид и цвят. Ако се поставят правилно, могат да изглеждат много естествено и красиво. Един комплект изкуствени мигли са прекрасна алтернатива ако искате да изглеждате зашеметяващо на сватбата или абитуриентския си бал. Единственият им недостатък е, че задължително трябва да ги махнете, независимо от модела им. Също така е възможно лепилото, което се използва за закрепянето им да причини някои странични ефекти, като кожно раздразнение, зачервяване и сърбеж. Те могат да направят очите Ви обаятелни само за няколко минути. Всички ние сме чували за тях, но нямаме смелостта да ги изпробваме. Могат да изглеждат удебелени и изкуствени, но ако се научим как да работим с тях правилно, можем да постигнем много естествен вид.

predĺžiť riasy1

Първото и най-важно нещо що се отнася до изкуствените мигли е да се избере правилния комплект. Най-известните изкуствени мигли се произвеждат от компанията Ardell. За жалост, те не са широко разпространени и се предлагат само в някои магазини. Друг начин да се сдобиете с изкуствени мигли на Ardell е да си ги поръчате онлайн.

2 Удължаване на миглите

Ефектът получен при удължаването на миглите, определено е по-естествен и по-дълготраен в сравнение с изкуствените мигли. Изкуствените мигли имат различна дължина, дебелина и извивка. Екстеншъните се прикрепват за естествените мигли. Една изкуствена мигла се прикрепя за една естествена. Козметичката трябва технически да може да раздели миглите Ви и да прикрепи синтетичните мигли за младите или порасналите вече естествени мигли, за да е сигурно че те ще бъдат достатъчно здрави, за да издържат на теглото на изкуствените мигли. Малките мигли се оставят, за да могат да пораснат здрави и дълги. Изкуствените мигли се залепят на разстояние 1-2 мм от линията на миглите, така че лепилото да не докосва кожата. Лепилото, което се използва при тази процедура е химикал, затова клиентката трябва да държи очите си затворени по време на цялата процедура.

Въпреки че лепилото не е в директен контакт с кожата, някои хора са много чувствителни и могат да получат алергична реакция. След тази процедура би трябвало да бъдете посъветвани да не използвате никаква козметика на мазна основа в областта на очите. Колкото по-малко ги пипате, толкова по-дълго ще се задържат миглите Ви. Не използвайте водоустойчива спирала и би било добре ако можете да не използвате и такава на водна основа.

mascaraasdasd

3 Серум за растеж на мигли

На пазара има много ефективни серуми подсилващи миглите, най-популярните сред тях са Latisse и Nanolash. Системното използване на ключа към успеха, когато решите да преминете през терапия с продукт за усилване на растежа на миглите. Използването на серум за мигли е най-ефективния метод , който ще ни позволи да имаме дълги и дебели мигли. Специално комбинираните съставки, включително пептиди и витамини подхранват фоликулите на космите, като ги правят по-силни и по-продуктивни. Миглите, които порастват от здрав корен за много дебели, дълги и по-малко склонни да паднат бързо. Когато използваме серуми за мигли като Nanolash, можем да очакваме първите резултати в рамките на 4 седмици при ежедневна употреба. Терапията обикновено продължава около 3 месеца, тъй като миглите имат нужда от известно време за да се възстановят. Цената на тази терапия е по-малко от 20 лева на месец.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *