111111
Грим

serum OGX Органикс: увечистване на мароканско Арган масло – серум за укрепване на косата

Като цяло, всеки ценим заобикалящата ни природа, защото продуктите, които произлизат от тя са невероятно леки и естествени. В този рецепт, посрещнахме нещо от най-ароматното масло на планетата – Мароканския Арган масло. Неговото главно предназначение е да гърби и подхранва нашата кожа и коса. От малко време, научихме да използваме тази богата на минерали и антиоксиданти палитра, но сега го гледаме с особен интерес поради предимствата, които ни предлагат шампоани и серуми за коса от OGX Organix.

Новото допълнение към OGX Organix производството е серумът за укрепване на косата с Мароканско Арган масло – той ще увечисти и оживи вашата коса. Това е страхотният продукт, който ни позволява да осъхнем и подхраним нашата коса в ореола на естественото и безопасно оялзване.

OGX Органикс серумът за укрепване на косата с Мароканско Арган масло – идеалното допълнение към вашият режим на следене. Мароканското Арган масло носи богата малкуларна композиция, състояща се от линолеум и омега-9 мастни, полезни за косата и кожата. Тия две мастни киселини имат силни противовъзпалителни и емулгативни свойства, които помагат да предотврати премахване на кожата и усилват косата.

Освен тези противовъзпалителни и емулгаторни свойства, маслото от Арган дава и ефективно увечистване на косата, наситено с антиоксиданти и безкомпромисно подхранване. Ако ви възнамеряват суха или повредена коса, това средство ще го кара да се оживи и да се възстанови начертанието й. По този начин косата ни намалява своята преломливост, получава естествен блясък и грее се по-лесно. Тук трябва да се гласи, че маслото е идеално за сваляне поръсените вълни на косата, които се получават при използване на хладилни инструменти за укладка.

Все пак трябва да добавим, че OGX Органикс серумът за укрепване на косата с Мароканско Арган масло е добавка към вашата биз