111111
Грим Пазаруване

Nanolash – изключително дълги мигли

Какво трябва да знаем за миглите? Освен фактът, че изглеждат добре, те също предпазват очите ни от замърсявания от околната среда. Това е най-важната причина, поради която трябва да се грижим добре за тях. Има много начини, по които да се грижим за миглите си. Едни от най-добре познатите са нанасянето на рициново масло или балсам за мигли. Докато първият продукт може да предизвика раздразнения и да повлияе на растежа на миглите в сравнително малка степен, то балсамите имат много по-значим и дълготраен ефект. И така кой балсам за мигли да изберем? При закупуването си струва да отделим внимание на следните характеристики: натурален състав, бързо и лесно нанасяне, период на третиране, ефекти. Един от балсамите за мигли, които отговарят на всички тези характеристики е Nanolash.

nanolash-rewolucyjna-odzywka-fot-mat-prasoweБалсамът за мигли Nanolash е създаден специално за жени, тъй като жените на тези, които обръщат специално внимание на миглите и очите си. Те искат миглите им да изглеждат добре, естествени и здрави. Този козметичен продукт е подходящ и за онези, които имат тънки, къси, чупливи, светли и разрушени мигли. Освен това балсамът Nanolash е напълно безопасен и поради тази причина може да бъде използван от хора, които носят контактни лещи или пък имат чувствителна кожа, особено в зоната около очите. Този продукт не е създаден за деца, бременни и кърмещи жени и за онези, които са на химиотерапия.

Ползите от употребата на балсама Nanolash лесно могат да бъдат забелязани само няколко нанасяния. Продуктът стимулира фоликулите и корените на косъмчетата да действат по-ефикасно; той също прави самите корени на миглите по-твърди. И още повече Nanolash стимулира растежа на новите мигли, а порасналите вече преминават през процес, който ги прави по-дълги, дебели, плътни и тъмни. По време на терапията миглите стават по-здрави, регенерират се и стават подхранени, овлажнени и леко извити. Балсамът се грижи и за кожата на клепачите. И като допълнение на предизвиква раздразнения, а осигурява изглаждане и изсветляване на зоната около очите.

Балсамът за мигли Nanolash се състои от естествени съставки с растителен произход. В този балсам могат да бъдат открити и съставки, които са отговорни за растежа на новите мигли, както и да удебеляването и подсилването на вече порасналите по клепачите мигли. Екстрактите от плодове и есенциите от цветя гарантират всеобхватната грижа за миглите и зоната около очите. Съставките използвани във формулата на Nanolash не причиняват никакви алергични реакции.

Нанасянето на балсама Nanolash е сходно на нанасянето на очна линия. Преди всяко нанасяне, трябва да се прави старателно почистване на грима на лицето и очите – само при спазване на това основно правило балсамът ще може да навлезе на дълбоко в миглите. С четчицата нарисувайте една единствена линия точно в основата на миглите на горния и долния клепач. Нанасянето трябва да се повтаря всяка вечер до постигане на желания ефект. След това Nanolash може да се използва веднъж на всеки няколко дни.

Първите резултати от използването на балсама Nanolash ще са видими след две-три седмици редовна употреба. Крайните резултати се наблюдават след два или три месеца. Целия процес трае около шест месеца – като за този период една опаковка Nanolash (3мл) е достатъчна. През последните месеци на процедурата, което означава след постигането на желаните ефекти, козметичния продукт трябва да се използва няколко пъти на седмица.

nanolash223112

Независимо от факта, че балсама Nanolash e 100% безопасен, все пак трябва да се спазват някои основни правила по отношение на употребата и съхранението. Не трябва да поставяте апликатора в окото си, за да не получите раздразнение. Ако някакво количество от балсама попадне в окото Ви, трябва да го промиете старателно с голямо количество вода. Ако дразненето продължава, трябва да се обърнете към лекар. Балсамът за мигли Nanolash трябва да се съхранява в оригиналната си опаковка и с плътно затворена капачка. Не се препоръчва използването на продукта след изтичане на срока му на годност.

Течната консистенция улеснява нанасянето на Nanolash, както и процеса на усвояване на козметичния продукт. Балсамът не се стича в очите и подхранва корените на миглите непосредствено след нанасянето му. По време на употреба няма риск от раздразнения. Балсамът Nanolash не съдържа никакви ароматни, мазни или оцветяващи вещества, което осигурява комфорт по време на употреба.

Балсамът за мигли Nanolash онлайн се предлага единствено на www.nanolash.bg Цената на една опаковка е 69 ЛВ, което го прави един от най-евтините балсами за мигли на пазара. Освен това, тази цена гарантира произход и високо качество на продукта. Nanolash е опакован в черна кутия; чиято горна страна е украсена със сребърни надписи. Самото шишенце с балсама изглежда по подобен на кутията на чин. Апликаторът представлява оранжева четка с остър връх. В пакета също така има и листовка с важна информация, касаеща употребата и съставките.

16 Коментара “Nanolash – изключително дълги мигли”

 1. след един месец можех да видя, че миглите ми бяха по-дълги и по-тъмни

  Отговор
  • и при мен беше същото, след два месеца станаха по-гъсти и плътни

   Отговор
 2. моя приятелка го използва и миглите и изглеждат като изкуствени D:

  Отговор
 3. Използвам revitalash от дълго време и съм доволна от резултатите, миглите ми са доста дълги! единственият недостатък на продукта е цената;)

  Отговор
 4. Нанасям рициново масло върху миглите си, но не се удължиха, а станаха по-тъмни. Никога не съм използвала серум за мигли и се чудя дали ще подейства и при мен

  Отговор
 5. след три месеца употреба спрях да използвам спирала ! 🙂

  Отговор
 6. може ли да се купи от интернет?

  Отговор
 7. Друг тест и отново само положителна обратна връзка! 🙂 толкова ми е интересно дали е наистина ефективен

  Отговор
 8. По мое мнение този серум е най-добрият наличен на пазара. Опитвала съм доста и винаги имаше нещо лошо в тях. Един от тях дори накара миглите ми да растат в различни посоки! Този определено е най-добрият !

  Отговор
 9. Не съм сигурна дали тази малка бутилка ще бъде достатъчна за цяла процедура

  Отговор
  • Беше достатъчно за 6 месеца, а съм го използвала всеки ден

   Отговор
 10. Мисля, че накрая ме убедихте да о поръчам 😀

  Отговор
 11. Купих този серум след като прочетох много позитивни мнения. Добър е, но не бих казала, че е различен от revitalash

  Отговор
  • Е, за моите мигли действа по-добре от revitalash, а ефектите са дълготрайни

   Отговор
 12. друга козметика, която си заслужава да се тества! нямам търпение;)

  Отговор
 13. Тъкмо го поръчах онлайн, нямам търпение! 😉

  Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *