111111
Грим

Индивидуално удължаване на миглите – Евтино или Скъпо?

Индивидуалното удължаване на миглите е най-бързо развиващият се разкрасяващ метод в свет. Жените го харесват, защото скъсява разкрасяващата рутина в забързаните сутрини. Също така е идеално и за лятото, когато предпочитаме да не използваме тежък грим. Полу-перманентните мигли карат естествените мигли да изглеждат по-дълги и плътни, чрез залепянето на изкуствени мигли към естествените с безопасно и клинично тествано лепило. Изкуствените мигли могат да бъдат с различна дължина от 9 до 14 мм, форма и дебелина.

rising

В зависимост от жизнения цикъл на дадените мигли, полу-перманентните мигли издържат до три месеца. За да се поддържа добрия и пълен вид на миглите се препоръчва извършването на попълващи процедури на всеки 3 седмици. След самата процедура е от изключително значение да избягвате всякакви козметични продукти, съдържащи масла, защото това може да доведе до разтварянето на лепилото и падането на изкуствените мигли. Всички видове висококачествени синтетични мигли са много леки и не би трябвало да бъдат тежки, за да не натоварват естествените. Понякога се случва миглите, които козметикът е залепил да бъдат или прекалено дълги или прекалено тежки.

Втората опция е миглите да пораснат на дължина с помощта на серум за удължаване на миглите – Lash Enhancing Serum. Формулата е богата на активни вещества и подхранващи агенти, които подсилват фоликулите на миглите и обезпечават здравия им растеж. След няколко седмици редовна употреба миглите са по-дълги и плътни. Някои от тези страхотни серуми са Nanolash и Latisse, които могат да увеличат растежа с до 60%. Миглите точно, както и косата имат нужда от правилно овлажняване и подхранване, за да могат да пораснат дълги и здрави.

riseadd

Изследванията са доказали, че при жените използвали серуми за мигли, се наблюдава намаляване на броя на падналите мигли при почистването на грима. Миглите, които са третирани със серуми средно растат с 5 мм по-дълги. Повечето продукти за подсилване на миглите трябва да бъдат използвани редовно в продължение на поне 2 месеца. След това е достатъчно серумът да се използва два пъти седмично, за поддържане на резултатите. Тези продукти са безопасни за чувствителната зона около очите и не причиняват раздразнения и зачервяване.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *