111111
Грим

Грим стил Туиги

twiggymakeupНай-големият хит за идната есен е гримът стил а ла Туиги. Коя е била Туиги? Тя е била емблематичен модел и певица, която е предизвикала истинска буря в световен мащаб в началото на 60-те години на миналия век. Тя е била част от най-важните модни ревюта на важните дизайнери по цял свят. Туиги е била изключително известна с това, че е била много слаба, с къса коса и големи очи. Когато е станала известна е била едва на 17 години и голям брой млади жени са се опитвали да следват нейния стил. Не е носила грим, с изключение на много тежък тъмен грим около очите и дълги мигли. Първото нещо, което искате да направите е да нанесете основата за грим. Важно е основата да бъде светла. Тониращите и овлажняващи ВВ кремове могат да бъдат перфектната алтернатива на обикновения фон дьо тен.

През 60-те години на миналия век, голата кожа е била изключително модерна, като признак на младостта. Ако имате лунички, покажете ги чрез грима, защото ще изглеждат ласкави с този Туиги стил. Използвайте коректор, за да покриете несъвършенствата по кожата. По този начин ще получите пълно покритие на зоните, които не са перфектни, но ще запазите грима светъл и свеж. Фиксирайте всичко с пудра и след това продължете към очите.

twigИзбягвайте употребата на руж или бронзант, тъй като през периода на 1960-те всичко се е въртяло около очите. Всичко, от което се нуждаете, за да направите очите си прекрасни са тъмни сенки очи, очна линия и спирала. Направете контактната линия, използвайки сенките за очи, като започнете от външния ъгъл и ги нанесете на цялата площ до гънката на окото. Нанесете сенките внимателно върху кожата, тъй като това е най-тъмната част от този грим. Вземете меката четка за очи и разнесете всяка рязка линия по гънката на окото. Това ще създаде илюзията за големи кукленски очи, които са били изключително модерни в онези години. Използвайте същите сенки, за да оформите грима и на долния си клепач точно под линията на миглите. Нанесете течната очна линия от вътрешната страна на окото, издърпайте линията и леко я изкарайте извън окото. Миглите трябва да супер дълги и плътни. Използвайте ултра черна спирала за миглите. Нанесете два или три слоя от началото на миглите до върха им. Залепете внимателно и комплект изкуствени мигли, за да може да постигнете желания Туиги вид.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *