111111
beauty

Tutorial Засилете природната си красота с тази стъпка по стъпка урок за макияж!

Да си красива момиче е прирастващо желание, което има всяка жена. И по-логичното е да се наслаждавате на природната си красота. Въпреки това, иногда макияжът може да принесе положителни промени в себе си и да изрази вашите най-важни черти. Така че в днешната статия ще изучим макияжа стъпка по стъпка и ще обясним, как да засилите природната си красота по най-лесния и ефективен начин.

Първо правете основа за макияж

Независимо дали искате окраска или без нея, за да засилите природната си красота е важно да се запази основата за макияж. Днес има широк избор от продукти за основа за макияж, които могат да отговорят на вашите специфични нужди. Моля, имайте предвид, че е важно да използвате правилния продукт за предотвратяване на прекомерна мазнина, алергии и други проблеми със шкината.

Кое да изберете зависи от типа на кожата си. Ако имате нормално до сухо разположение на кожата, е препоръчително да изберете лека основа за макияж без мазнини. Ако имате комбинирана тип кожа, можете да изберете продукт висока трансфузия без да съдържа жир. Ако имате напрегната кожа около устните, точно между бръцките, можете да използвате матираща основа. Но, ако имате мазнинна кожа, можете да изберете матиращ базис, мазнини или лек матив, който може да обезпечи подходяща еластичност на шкината ви. Най-важното е да изберете правилното представяне на основата за макияж, в зависимост от типа на кожата си и дали търсите безбразна красота.

Създайте основен лош лък

Разходете малка количество празен лош лък върху кожата. Ръчното движение дава на лош лъка по-лесен, естествен изглед и улеснява нърстването му. Той би могъл да има и преигравки, ако е необходимо.

Разходете лош лъка по всеки от очите си, използвайки подходяща пуш кръглица. С кръглицата