111111
beauty

 Too Faced и Kat Von D, по-добре заедно: Нещо, което трябва да имате! Too Faced и Kat Von D, по-добре заедно: Нещо, което трябва да имате!

Too Faced и Kat Von D са две от най-известните марки за любимиците на макияжа. Двата марка се държат цяло време на предизвикателна позиция пред потребителите и се подхождат до всяка мисъл и вкус от макияж. Двете марки отново са съдружили изненадите хората през 2017 г. с More Better Together Palette.

Защо да изберете More Better Together Palette?

More Better Together Palette представлява перфектното съчитание на двата марка за изключително интересен макияж. В Better Together марките са включили по две уникални формули на техните хитове продукти в колекцията – по две хайлейтъра, съставка за очи и бронзатори и по два единични хилъри. Too Faced и Kat Von D влизат точно в центъра на пъзела, за да направят този комплект, които да покаже наистина невероятен макияж. Palette предлага и много достъпни дизайни – бронз ножници и знамена на двете марки. Има три уникални сияния в хайлейтърите, които трябва да ви възползвате. Всички продукти са с плътна текстура, и има достатъчно пигмент и маточност, за да се изглеждат актуално и привличат вниманието на другите.

Какво продукти включва Better Together Palette?

  • 9 хайлейтъра – Candy Glow, Peach Fuzz, Beverly Hills, Poppin’ Paradise, #10fd, Blue Tea, Yelix, Fuzzy Peach и Peach Break.
  • 4 съставки за очи – Jet, Gold Gunmetal, Jurassic Glow и Bunny
  • 2 единични хилъри – 5 Elm Road и 714.
  • 2 бронзатори – Brown Sugar и Opal Crush.

Сравнение между Better Together Palette и Alone Together Vol. 1 & Vol. 2

Двете палетки чуваат известно име – „Better Together“ и „Alone Together“. Better Together представлява за пръв път комбинацията от двата марки, докато Alone Together Vol. 1 и Vol. 2 са двата най-нови и най-интересни предложения на двете марки. Тъй като те са в две отделни кутии, можете да изберете, коя да изберете – Too Faced or Kat Von D. От друга страна, ако искате да опитате и двете страни и да имате едновременно два макияжа в една палетка, то Better Together беше най-добрият избор. Better Together също така предлага възможност да научите нови трикове с двете продукта – може да създавате невероятно интересни цветов