111111
beauty

Kit Коректор X за корекция на брадите – отстраняване на несиметрията на брадите с Aqua Brow Kit

Ако сте вълнувани за атрактивните си бради, най-вероятно имате затруднения със симетрично им изглаждане. Несиметричните и затлъстяли крайци могат да доведат до неравномерна брада или стават преди предаване на най-датска брада. Но, сега с Aqua Brow Kit можете да решите този проблем и да направите корекция на брадите си безпомаряно.

Aqua Brow Kit е революционен продукт в красотата, предназначен да даде гладки, качествени и симетрично изглаждани бради. Това е изключително полезно при дизайнирането на идеална брада, тъй като то позволява да се поправи аналог с брадите, като се премахнат неравномерните затлъстяли крайци и на този начин се създават по-естетични триъгълните форми. Исторически брадите били достигани с инструменти за маникюр, но Aqua Brow Kit предлага разнообразни коректори за корекция на брадите, които дават по-здраво и вградено изглаждане на устната.

Работа на Аква Брау Кит

Aqua Brow Kit подразбира корекционни пресна и сенци, задълбочени графити и ростинки и инструменти за премахване на недостатъци. Също така включва специално пресно, което блокира увлажняващата боя и позволява на праха да се залепи за брадите. Това пресно може да се вземе с помощта на специално триъгълна четка с остри краища.

При използване на турт или киста за корекция на брадите оставете малко пресно и почистете го добре. Накрая замаскирайте границата с тониране, получено от прахът по брадите. Добро е да се избере невидима нюансираща без фарба, за да не се появи разлика между самите бради и коректорите.

За да се получи усъвършенствано външно вид на брадите брать-и-пистото на Aqua Brow Kit трябва да се изстранят пластовете по брадите и да се тонират линиите на корекцията със същата цветна преса или пигментирани сенци. Бавните и гладки движения нагласени в третирането могат да доведат до предаване на почистени и симетрични бради