111111
beauty

beauty scene Най-добрите макияж трендове от Instagram биюти сцената – Чудесните 7

Откакто Instagram се стана глобален феномен през последните няколко години, биюти сцената включва макияж в програмата. Нови трендове регулярно се появяват, а много от тях могат да бъдат видени на различните профили на красота в Instagram. Ще разгледаме Най-добрите трендове по макияж от Instagram Биюти сцената – чудесните 7. Разгледайте тях и не пропускайте да изпълните идеите, за да насилите своя лоша ден или просто да се изпаднете по вечерта.

1. Гладка бяла глава

Белият гланц се оцеля като добре познат моден тренд в козметиката. Той бива използван в макияжа от години насам и в последно време става по-известен отново. Макияжът с блистираща бяла глава може да се прави с различни продукти, включително лука цветове, крем или база, прахове и акценти за ефекти. Можете да правите нещата още по-интересни, добавяйки прах в различни тонове на бяло, ако искате. Това може да създаде изглед, който прилежа ръчно и да сътрудничества за мултифактурна поставка. Ето как да изглежд изображенията за да искаш
да получиш добри резултати.

  • Започнете с защитата на кожата с пропитка.
  • Изберете правилната база в зависимост от типа Ви кожа. Изберете по-маслен вариант при суха кожа и по-сух или матов вариант при мазна кожа.
  • За най-добри резултати, използвайте гладка и бела база на лицето.
  • За добавяне на хил използвайте бял прах надръскване.
  • За да постигнете майсторската бяла гладкост можете да използвате прах за формулиране или замразен акцент.
  • За последното детайлиране използвайте лука цветове с транслуцентни черни и бяли акценти.

Ако искате да разработите гладък бел макияж, това ще Ви даде дълбок и съвършен вид. Можете да добавите малко цвят на устните с някой релефен премахвател или прах оставящ матиран ефект.

2. Нежна смъртоносна постановка на очи

За да превър