111111
beauty

Чистене на лице с масло: Моята OCM приключение

С интензивното резко понижаване на моето прилагане на всякакви други хидратационни средства и мицелизиращи продукти и, най-вече, нарушаването на моето лице на всички тези синтетични раздразнители, аз реших да изпробвам. Обаче нещо, което не може да иска – това е да се откажат от моите привърженици на моята привилегирована рутина. Въпреки че бях отвратителна и нелесно отказвам се от един продукт, който се е бил ми лош и завинаги даваше на лицето ми блед цвят, реших да изпробвам нещо малко по-различно: чистене на лицето с масло. Да пробваш Органичен Метод за Чистене на Лице, или OCM, би звучало небезопасно. Колкото и да ме интересува, дал нещо толкова контравариционен по принцип и дори се може да изглежда малко екстравагантен.

Това, което аз правих, за да постигна хубавото и начисто лице, беше да минавам от процеса на чистене на лицето в всяка вечер, слушайки терпимо крие на врач, за да се постарая да го премахна по друг начин. Звучи трудно. И това беше. Обаче бях започнала своята пътешествие на OCM с мечта да ми осигури красота и здраве, което не можах да имам с другите средства за лице.

Основни детайли за OCM

OCM е среда условие, в което масло за лице използвате за да налеете другите видове масло за да поддържат добро състояние и усамотение на кожата. Цялото действие върху кожата би също така да включва в маслените гумички, рязки дъждове с топла вода, отправени кремове и дори щаден грижи върху кожата. Вие имате свобода да доставите до парнинг на две или повече вида масло за пълноценно прилагане, но моят начален регимен е да използвам две основни. Те са хидратиращото арганово масло за лице и мицелизиращо масло от кокосово дърво.

За да е пълен процесът на чистене на лице с масло, моят ред осъществяване е последното:

  • Намачквам твърда гума и прилагам арганово масло с ма