111111
beauty

Уिвес Роше шампоан „Аз обичам моята планета“ – тестване на косата ми

Eco шампоаните и производителството на зелени продукти бързо стават популярни и са станали хит в момента. Защото днес няколко компании включват защита на околната среда във всички видове свои продукти, не може да бъде изненада, че шампоаните за коса са най-популярни.

Затова реших да тествам най-новото добавка към eco пазара – Yves Rocher Шампоан за коса „Аз обичам моята планета“. Както ползвам естествени продукти за носене много години сега, така исках да видя как друг бренд реализира настъпилия наш екологичен план и в каква стъпка впечатляват.

Шампоанът е произведен от планински лечебни растения, които се добиват без прилагане на химикали и глицерин. Той съдържа в богатата си рецепта скалдив, розмарин, минта, сладки карамфил и цитрусов экстракт.

Преди да започна опита ми, прочетох отзивите на други потребители, които имаха удобство да разберат първите им усещания и представиха успешното прилагане на продукта. Те добре описаха как тя беше лесно измиване на косата и соченето. След анализ на мненията реших да грижа се за тестване и да видя как косата ми ще реагира.

За моя проба използвах шампоана Както и очаквах, моята коса нашества на хранително въглехидратното балансиране, както и моята грижа за засилване на костите и добавяне на свежест беше сравнително силна. По време на прилагането шампоанът изненадващо прояви успокояваща аромата на розмарин, която ми беше много приятна.

След няколко прилагания, вече хвърлих иза другите шампоани и след такъв ефективен и успешен резултат отбелязах, че ще използвам Yves Rocher Шампоан „Аз обичам моята планета“ веднъж и още. Най-вече бе добре да чуя как продуктът прохваща приятен аромат и твори толкова добро за моята коса.

Затова цялостно мога да препоръчам Yves Rocher шампоан за коса „Аз обичам моята планета“ за всички тези, които се грижат относно защит