111111
beauty

Странни козметични съставки: драконова кръв, змийска отрова и плазма на червеи?!
Странни козметични съставки: драконова кръв, змийска отрова и плазма на червеи?!

Скажете да няма чудесно в производството на козметика?! Дълго правят козметични производи срещу стареенето в Индия, Иудаизма и Древния Рим, но никога преди това не е имало столкова интересни и желани съставки. Трендовете в съвременната индустрия на красотата са настроени по лудоводен начин и над 2,6 милиарда долара било вложено в иновациите в сферата на козметиката само през 2016 г. Странен и изненадващ е асортиментът от ингредиенти, които се използват в производството на козметика. От тинейджъри в онлайн обмен до моден ретаил стринг книги, все едно комбиниране на „странните“ ингредиенти. Не е необходимо да се концентрирате само върху природните съставки, за да осъществите благотворителния ефект на вашата козметика. Има изненада и „чудесен“ портфел от високотехнологични и други разнообразни ингредиенти, които могат да осигурят по-ефективен, дълъг най-после и по-блискав резултат.

Драконова кръв, змийска отрова и плазма на червеи – странни ингредиенти в козметичната индустрия

Драконова кръв е древна индийска растителна гидроалкохолна течност, извлечена от древни дървета в Централна и Южна Америка, която се предполага да си помага с по-дълго и здраво коже. Обладава антиоксидантни свойства, защитава от преждевременно стареене на кожата, освен това противовъзпалителните, антибактериални, дезодориращи и хидратиращи свойства на благородната кръв на дракона могат да направят да се почувствате като джея из филма „Хранител на драконите“.

Змийска отрова е правилното име на производството от змии, което може да бъде използвано за изчисляване на кожата. Статиите на змийската отрова се считат за уникални, защото осигуряват кожата, съдържаща вода и парабени на нейната структура. Те също так