111111
beauty

Новата есенна колекция на Dolce & Gabbana – Падни във Цветене

Dolce & Gabbana представя своята нова есенна колекция – „Fall in Bloom”. Те са креирали уникални гардероби, съчетали разнообразни материали и модерни детайли. Дългата за идеи на дизайнерите придобива непредвидимо образно проява в кутиите на този документален култ.

Гардеробите са полни с различни ръчно изработени детайли. Те са подходящи за всекидневна употреба. Ако търсите интересен детайл, множеството изцяло интересни модели от есенната колекция ще детализирамат вашият гардероб. Тази колекция предлага едновременно ултимативна готовност за отдавна безразсъдно.

Широка палитра от материали и цветове

Колекцията включва шевелът на природата и цветете на есента. Тя предлага разнообразие от животни и растителни принтове, които се преместват от притеж ands модели до невероятни аксесоари. Където и да отидете, ще видите ярки и динамични различни цветове. Ще видите контрасти между светло подчертаване и наситени цветове.

Дизайни, продуцирани изцяло зад култа

От съвременни дрехи до стилни якета, от обични дънки до елегантни платьа, майки и изработени с внимание до детайли кутии, тази колекция покрива диапазон от безкраен. Тя предоставя шанс да изберете даден дрех и да го направите още по-личен чрез добавянето на дрехи и аксесоари, придаващи негов личен печат.

Съчетание на класически креопти и усъвършенствани форми

Dolce & Gabbana винаги харесват да работят с формите на креоптите, съчетавайки тях с новоепообразован стил. В тази колекция са открити постоянни изисквания към формите, сочещи с детайли, къщащи великолепието на традиционната мода. Дрехите предлагат модерни дизайни и различни традиционни аксесоари, които смесват уникални форми с продукти от високо качество.

Нашата оценка на Dolce & Gabbana „Падни във Цветене”

Новата колекция на Dolce & Gabbana „Fall in Bloom” прави невероятна работа като съчета