111111
beauty

Мороканал – моят тест на масло за коса

През последните години не мога да не се наслаждавам на натуралната красота, която предлага Морокан-масло. За срещата с него дошло през последния месец, когато ми дадоха проба на масло за косата Moroccanoil за да пробвам още една странна продуктова група – сотоянието. Още от началото се впечатлих, когато видях големия бутил с два литра. Но защо повече, ако не той ще ми даде други съвети за косата ми. Така реших да го пробвам и да споделя първото ми впечатление.

Защо Мороканал?

Маслото Мороканал ме привлече особено когато видях как то много светнаха волосите когато го прилагаха. Както и много хора, някои дни моите волоси се цежаряха и хвърчеха. Въпреки това със съвсем малко тестване и търсене – разбрах дали Мороканал-масло трябва да го добавя във всекидневната си рутина за козметика. Даващо безсравно мекост на волосите без да оставя мастни марки, а също така против късмета. Най – голямата причина за избиране на Морокан беше това, че то е подходящо даряване за любимата ми любима особа. Заради грижата и любовта, която идва в негова бутилка – беше предназначено да се подарява.

Какво е вътре в Мороканал?

Освен гладко добавените аромати, Мороканал не ми даде друго чувство, освен чисто и меко масло. Чрез търсенето ми за подробности за продукта, разбрах детайлите и подробностите за ароматите и натуралните компоненти на маслото. Всичко, което се съставя от: ши, масло от арган, масло от памучен пладенец, масло от сиянето заедно с селенови масла. Единственото, което ми пази от потребление на маслото беше чувството, което ми даваше на косата. Наистина не беше грижиста, но не бе нито много леляво. Не оставяше тласък аромат и основната грижа, която търсих от него не беше достатъчно.

Достъпността на Мороканал

Често се говори за достъпността на по-високо отпушани брандове – и Мороканал не е изключение. За съжаление не пр