111111
beauty

Моите 3 козметични мустайви – винаги ми са под ръка!

Немислено ли сте когато пътуваш какво бихте да браните с вас? За мен списъкът винаги съдържа някои елементарни козметични придобивки. Защото на края аз винаги се придържам към старата пословица – подготвената жена прави само положителни неща.

В багажа ми винаги ще намерите палитра стилни козметика, които предоставят моята кожа да се светне. А защо това е така важно? Доброто защитно действие ще ми позволи да взема добрите градуси на слънце без да рискувам за здравето си и лицето си. Ето защо трите козметични средства, които ми пълнят багажа, са обявени – солнечни нюанси, крем и парфюм.

Лосионът за лице от SPF и очакваното козметично балмастерство на Seven Seas – това е моето съчетание за защита на кожата. Имат широк асортимент от продукти специално предназначени да разлантяват моите неравномерни маси с тони и блясък – нацване на кожата. Той също така предоставя уникална защита от слънчевите зъбци, за да можете да се наслаждавате на слънцето без нерви.

После това, крем за леко мощно лице и шише около очите. Това е средство, което ще прави моята кожа лесна, еластична и гладка. И да забележим, ми не искаме да изглеждаме намаслени или претонизирани, поради небиланса в прахта на засухаване и лукс. Тук аз предпочитам Estee Lauder грижи за кожата, защото те много добре поразяват мойта равномерна текстура и тон и мен си дават приятно чувство за увреждане на кожата.

На последно място, моят арсенал стилна козметика включва един хит – парфюм. Много често ме спасяват от разноцветните аромати, но един марки, който обичам да използвам, е Coach Platinum. Този душевен аргонавтен аромат започва с перфектна бадема и разностна ароматика. Той също така има сутрешна нота от ананас, помещен в златиста обвивка от миндал и прах на кардамон.

Тази смес ме прави да се чувствам добре и да имам повече самоувереност, дори при изпадналите ритми на хаоса. За точките, които искам д