111111
beauty

Методи за разширяване на миглите

Да имате луксозен и богат вид на вълна която изглежда привлекателна е желание на всички жени. Най-добрият начин да се постигне това е през нанасяне на удължени мигли. Пазарът за удължени мигли все повече и повече нараства и се появяват нови и нови методи за нанасяне и задържане на разширените мигли. В тази статия ще разгледаме някои от най-популярните методи за нанасяне на удължени мигли, както и допълнителна информация относно техниката и комплекта за задържане.

Обиколка на различните типове удължени мигли

Има много различни методи за нанасяне и задържане на удължени мигли в зависимост от изисквания вид и визия. Тук са разгледани най-популярните методи за удължени мигли, като дадени са предимствата и недостатъците им.

Налагане на нанасяни мигли

При налагане на нанасяни мигли се продават различни видове мигли в намалени отстъпки, които са с гъвкава основа и най-често са произведени от синтетичен материал. Намалените мигли се поставят по принцип на прилепване на с лепило различните места на вашето вълце. Този метод е много бърз и едноразов и по този начин позволява, да достигнете моментални резултати, които ще продължат до няколко дни. Плюс при намалените мигли е, че можете да ги задържате до най-малко недела и да използвате до няколко пъти. Намалените мигли също така са една от най-достъпните и най-достъпните в пазара.

Нанасяне на полу-перманентни мигли

Полу-перманентните мигли представляват пълноценен изпълнителен метод, което поставя мигли от един цял период от време на вашето вълно. Материалите, с които могат да се правят полу-перманентните мигли, могат да варират от синтетичени до сребро или злато, като обикновено се вземат естествени материвли. Тези мигли имат по-малка гранулна структура и процеса за изпълнение може да бъде по-дълъг в сравнение с другите видове