111111
beauty

Как правилно да се премахне макияжът: моите съвети, трикове и съвети

Правилно премахване на макияжа може да го направи или да разруши днешния ви поглед. При такава редица разнообразни макияжи и материали има много методи за премахване на макияж. Ако се използват правилните методи и материали, макияжът ще бъде лесно премахнат, без да предизвиква проблеми или раздразнение на кожата ви. Дори ако някой премахва макияж само в редица правилни шагове, следите тези съвети – за да уверите, че премахването на макияжа е напълно правилно и пълноценно.

Правилно премахване на макияж: Мои трикове и съвети

Стъпка 1: Смяна на контактните лещи на макияжи

Начинът на премахване на макияжът започва с премахване на контактните лещи. Това включва контактните лещи, като очила, мостикове или щитове. Това трябва да се направи, докато сте още в дома или преди да балът увлажни лицето ви със смесена вода или масло. Така ще бъде по-лесно да се премахнат контактните лещи, без да ви отмеват кожата.

Стъпка 2: Намиране на подходящата хидратация

Следващата стъпка в премахване на макияжът е да се избере подходящата хидратация. Искате да си премахнете кожата леко и безповредно. За целта има много марки мицелизиращи лосиони или лосиони за очи, които могат да бъдат използвани за премахване на макияжът. Използвайте продукти, предназначени специално за премахване на макияж или просто използвайте хидратираща крема с миризливи съставки. За макияж използвайте чистът палец на ръката си или батон, който може да се изсипе в този продукт. Единственото, което трябва да знаете, е, че при наличие на проблеми с кожата трябва да се избере лосион за очи, а не мицелизиращ лосион.

Стъпка 3: Абсорбиране на макияжа

Абсорбирането на макияжът е от много важно значение при правилно премахване. За да започнете това трябва да зачакате до когат