111111
beauty

Как правилно да се грижим за нашето лице? Съвети за грижа за лице

Какво би трябвало да включва вашият режим за грижа за лице?

Освен обичайното пране на защитния слой от мазнини и прах, грижата за лицето включва и използването на много други продукти, които ще дадат на кожата вашето лице изключително благоприятно средство за поддържане на молодия изглед ивриал, който ще се дължи дори при много дълъг час.

Елларина предлага пълна гама продукти за грижа за лице, създадени специално за вашата кожа, за да ви осигурим сигурното и добре изразходване на ресурсите, необходими за грижа за лицето. С правилна грижа, можете лесно да подобрите вашата кожа без да се инвестира в разходки към дерматолога или филансиране на дори скъпи дерматологични продукти.

Това, което включва режимът ви за грижа за лице наистина зависи от типът ви на кожа и, разбира се, от времето, което имате на разположение на ден. Ако имате лошо време, можете да направите абсорбционен скраб на лице, като го отчистите с мислено масло или рижка вода. Но ако влагате още малко усилия, можете да внесете голяма разлика и да се наслаждавате на луксозните резултати. Ще разгледаме по-докрасно какво актуално би трябвало да включват вашият режим за грижа за лице.

Какви продукти да използвам за грижа за лицето?

Два начина по рутината, до която трябва да използвате продукти за грижа за лице, са всяка ден и всеки трети ден. Ежедневното ви чистене би трябвало да включва неща като мило, гел за миене на лицето или защитно мляко, тоник и грижа за очи. За да запазвате свежестта на кожата, даже без далечно излъчване на средствата, можете да прилагате скраб за лице всяка трета ден.

В зависимост от типа ви на кожа, можете да избирате между различни масла, специални сливи и средства за увлажнение. Защитно маслото помага да защитите кожата и да ѝ прецакате разсада. Некои популярни масла