111111
beauty

Как да предотвратите разделянето на краищата на косата ви?

Всеки иска да има оправдано мека и гладка коса, като тази на Rapunzel. На жалост, стимулите, зависищи от живота, вероятно ще причинят разделяне на върховете на косата. Не е задължително да разчитате на ефективно питание и триминг всеки ден, за да постигнете перфектната коса. Имате ли проблеми с трескането на краищата на косата ви? Всъщност не сте единици. Ето как можете да предотвратите и коректирате трескането и разделянето на краищата.

Какво правите?

Преди всичко, трябва да имате представа за причините, за които вашата коса може да се треска. Преди дали средствата за поддържане на косата, които сте избрали, предлагат най-доброто предпазване от трескане. Освен химическа клеша, някои химически захранвания и захранващи продукти могат да увредят техните краища. Много влияния, които трябва да се преценят включват:

  • Цъфтеж
  • Използване на сушилник за коса
  • Фенове и локони от платина
  • Потенциални вирусни болести и грижа за здравето
  • Химическите процедури за окрасяване и третиране на косата

Ако приемате мерки за зациране и защита на вашата коса предварително, можете да избегнете разделянето на краищата. Тя може да бъде изпълнена през изтощаван живот, питание, пристъпна грижа и влиянието на околната среда.

Добри навици за уход за косата

Първо и важно, трябва да се грижите за белтъците. Равномерно и облекчаване на УФ лъчите, ветрове и слънце намаляват трескането на краищата. Трябва да се избягват и разрушителните процеси, които могат да наранят живот и цялата структура на възкладината. Уважавайте храненето на кератин и боя за косата. Избягвайте далечни процедури със химия, които могат да бъдат наказани от звенен палец или да причинят даделяне на краищата. Избягвайте и процедурата за разширяване и отлъщане. И накрая, бързата грижа за косата и където