111111
beauty

Как да получите пухкави очи с устни? Моите топ трикове и терапии

Днес по-вече от всякога жените мечтаят да имат тонки и прекрасни устни. Дали има по-лесни начини да се стигне до тях? Тази публикация ще бъде разглеждане на това как да получите пухкави очи с устни с моите топ трикове и терапии.

Устни серум

Серум е химически процес на струмилизиране, който се прави за по-добро визуално действие на устните. Тук се прилага химиен процес за измиването на татуировки, бръчки и бузани на кожата. Дори може да се използва за подобряване на обема на устните, добре изпитване на разливанията и да бъде използван за утонаца на което и да е тяхна натурална природа.

В продължение на процеса са необходими средствата по-долу:

  • Специална устна гел крем
  • Микро коректори.
  • Нон таксо некоризиращи тонки нишки.
  • Желано е и правенето на мъжделите.

Некоризиращи тонки нишки са светло меко материал на текстура подходяща за устните, която позволява прахообразното хина да се простира по кожата. Точността на процеса е на високо ниво, така че да се постигне оптимално добро действие. Ще са път допуснати малки нишки, които ще бъдат скрити за по-голямо добро действие на устните.

Филм за устни

Филм за устни е лесен и безплатен начин да се стигне до пухкави очи с устни. Той се използва за повишаване на визуалното действие на устните и се прави по метода на послойно нанасяне на визуални апликации. Той се прилага в трите вида акценти: база, средна област и хора. Филмите за устни имат различни текстури и декоративни апликации, подходящи за използване в процеса.

Филмът за устни има известно действие на кожата и получаваната структура може да се държи в рамките на доста дълъг период от време. Ако се използва правилно, то ще даде резултат на дългосрочна база. Той може и да се използва като предотвратително действие пр