111111
beauty

Как да направите Природни Отстраняващи Козметика?

Направете си собствен природен премахвател за макияж

Природните премахватели за макияж са един от най-полезните неща за запазване на здравословното състояние на вашата кожа. Те са лесни за приготвяне и могат да бъдат използвани, за да премахнат макияжа за ръце и лице, без да причинят шкъдване или пощенстване на кожата ви. Красотата не е вярна без здравословна кожа. И няма нищо по-хубаво от гармонично равномерно кожа.

Прилагането на природни премахватели за макияж е една от най-лесните начини да осигурите, че кожата ви е добре поддържана и че вие сте защитени от химичните агенти, които може да са в обикновените премахватели за макияж.

Защо използвате природни премахватели за макияж?

Природни премахватели за макияж са здравословни идеи, защото те не съдържат опасни химични съставки, като развеселители и мишни масла, които могат да създадат дерматит или други алергии. Те са по-екологични от обикновените премахватели и по-безопасни за близките ви и околната природа. Те така също подхранват вашата кожа и вземат добре на вашата кожа, като премахват макияжа без да я изсушават.

Така правим природни премахватели за макияж

Направете си хапче с бадемово масло и кокосово масло

Това е идеалното готово решение за природни премахватели на макияж. Бадемовото масло е известно по своите защитни свойства и съдържа също така много витамини. То е превъзходно добър източник на мазнини и може да подтисне произхода на кожна секреция. Кокосовото масло, от своя страна, се използва, защото е добър съвършенстващ агент и осигурява дълготрайна защита на кожата. Двете масла могат да се смесват, за да се създаде кремообразно съдържание, което може да се използва за да се премахне лесната динамика на макияж.

Използване на отрова и маслото на маслина

Ако искате да премахнете усилен тип макияж, можете да изпол