111111
beauty

Как да изберете парфюм, за да усетите добре самите си?

Преди да си поръчате любимия си парфюм, трябва да разберете някои основни неща – парфюмите не могат да „правят“ нещо за вашия образ, но те ще имат влияние както на вашата собствена самооценка, така и на възприемането от другите. Така че трябва да знаете какво характеризира вашия личен аромат. Консултирайте се с професионален парфюмер, преди да си изберете парфюм, за да сте сигурни, че ще се хармонизира най-добре с кожата ви. Има разлики в отдаването на аромати, които можете да обратите внимание.

Как да изберете своя парфюм

В първо място, трябва да я видите и да я чуете. Има разлики между парфюмните отличителни запахи – извадки от растения, подсолнечно масло и футляр. Най-добре е да я държите отблизо и да следите за характерния запах. След това разгледайте масата, тяхната текстура и начина, по който парфюма се възприема на кожата ви. Също така може да следите за това, дали парфюма се измива лесно или дали има по-дълго трайност. Или по-добре разгледайте стойността и разликата между нивата на аромати, които идват от базата и от цветовете. Това може да ви даде представа за парфюма като цяло. Трябва да имате предвид и месечното разходно ниво на парфюма. Нека последователността на парфюма да е следната:

  • Първо трябва да имате на ума типа аромат, който предпочитате за себе си.
  • Трябва да определите приличащите аромати и да ги подобрите с други настройки.
  • След това трябва да разберете, какво стойности представляват тези аромати. За да го направите по-добре, можете да направите малка референция към парфюмиращите.
  • Дали ще има допълнително предимство от парфюма, например, аромата дали дава нещо друго? Нека парфюма да ви предложи нещо, подобно на ралица, хармония и гармония.
  • Трябва да видите на нещата, които могат да бъдат потресни с парфюма. Парфюмът