111111
beauty

Какво е Ретинол и каква е йна роля?

Ретинол е витамин A, като цяло, която се използва за лечение на кожни проблеми, като бръчки, месоидна дегенерация на роговите пластове и увреждане на кожата. Тя може да се използва и в ситуации, които изискват по-младовъриждане на кожата, като за да се ускори залегналия процес на омазане на кожата или за да се подобрят равномерния мастилен загряване на лицето. Ретинол също така се използва за лечение на оцветяванията или белезите инфекции, болести, както и за да се предотврати или лекува акнето. Към същата секция принадлежат и някои други медицински приложения на препарата, така че е добре да погледуваме основите на неговата цялостност и целия диапазон от медицински приложения.

Какво е ретинол, точно?

Ретинол е витамин A, хранителна добавка, обикновено достъпна в аптеки с препарат, само ако се изиска. Като съдържа две различни вида витамин A – лактопротеин и пальмитин, различни видове синтетично ретинол, изразъци на които се използват като лекарства. Това е наименование на органичното съединени витамин A, който се държи вътре в пластична форма и се продава в аптеката на магнитен диск във формата на прах или капсула.

Защо да приемаме ретинол?

Витамин A е жизненоважен витамин – тя е от групата на антиоксидантите, които могат да помагат да се носи кожата по-гъвкаво и еластично, да свършва кръвообращенията и да се подобри внешното изглед на кожата. Тя така работи, защото хранителната добавка наситена е с антиоксиданти, които синергично водят до намаляване на стареенето и градуване на защитния бариер, който регулира кожата както и другите жизневажни функции на тялото. Витамина A има множество предимства за цялостното здраве и физическото благополучие; най-важното между тях е ползата за кожата.

Какво е нейната роля в задължителната ни рутинна кожна грижа?

Ретинол има уникална способност да пресича