111111
beauty

Живее ли за нас способ на живот, вдъхновен от Hygge?

Днес все повече хора избират да отхвърлят архитектурата на живота, които са следвани досега, и заместват едно с наистина мило име: Hygge. Това не настанява азиатските и/или европейски традиции, то се свързва в първо лице със идентичното търсене на щастие и спокойствие в традиционните житейски жертви на цял свят. Hygge, пределна популярност в Дания, предлага ни нов и доста различен начин на живот.

Какво е Hygge?

Думата «Hygge» е датска и принадлежи на различните европейски вариации на думата за добро и спокойствие. Не е настроението, което продиктуват европейската култура за цялото свет, но думата представлява нещо усещано, а не понятно. Непрекъснатото търсене на hygge е създаване на атмосфера на благополучие и комфорт за да имате щастие и спокойствие през целия ден. Hygge е възглед на живот, който е проформация на приятното и както е достъпно във всяка ситуация.

Hygge не обича да бъде напрегнат, а идията е да се разболява и да се наслаждава на приятните моменти, които хората изявят през дадения ден. Hygge не е един обект или един празник, то е всичко около вас, което си разполагате близо до тях, от събирането с приятели или скромно наслаждаване на удоволствието в закрити четири стени.

Използването на Hygge в живота си

Първо и по-важно, трябва да знаете, че то са животите, които следвате, така че придържането към hygge може да бъде тънък или да бъде измислено по ваш начин. Началото може да бъде в вашия дом. Започнете с привеждането в живота на датския дух, използвайки принадлежните принадлежности и аксесоари, свързани с hygge. Дръзнете на интуитивно винаги да внесете потънали предмети, нежни намеси и лъщици в пространството, дадено светлина и хигиенни материали. Лампи и светлинни проектори са отлична алтернатива, която придава красота, а избора на „правилното“ пространство мейнхарт ви заразява с усещането