111111
beauty

Домашни красота: най-добрите начини да поддържате красотата си, без трябва да излизате извън дома

Да запазите красотата си не трябва да бъде труден процес. Дарение на себе си с необходимите красота и процедури на лично грижа може да се постигне и без трябва да излизате от дома. Чрез използването на най-ефективните домашни грижи за красота и и достъпните продукти, можете да достигнете това, което стремите. В този член прочетете повече за начините, по които ще можете да поддържате красотата си и да се наслаждавате на най-добрата домашна грижа за красота и лично въздействие.

Дизайнарски селфи третиране на кожата

Най-ефективният начин да осигурите вашата хубава кожа, без да излизате от дома – е да се поддържа подходящият ежедневен режим. Внимавайте да избягвате извънплановите стимулиращи аромати, противопоказани за Вашата кожа, както и много слънце. Това ще помогне за защита на кожата Ви от предишните последици от производството на токсини и стареене. Регулярната кожа гледа по-хубава, ако правите следните вещи:

  • Почиствайте кожата си ежедневно смеси от природни масла (както арганово масло, миндалово масло и масло на канала). За да получите допълнителни ефекти, можете да добавите някои природни есенции (като мандаринов или лимонен екстракт).
  • Ще има полза от използването на маска от природни продукти, правена от банани, яйца, йогурт и кефир, предназначена за нормалната кожа. Ако имате суха или акнеса кожа, можете да добавите масло от авокадо или масло от гуарана.
  • Неконтролираните кожни отлагания можете да контролирате чрез нанасяне на лека грижа за кожата. За това можете да използвате лосън, захар, оева масло, алое вера или нещо друго вид натурално богато на антиоксиданти.
  • За да Ви даде допълнителна защита на кожата Ви, можете да правите ежеседмично пилинг. За това ще Ви трябва лесно замърсяващо пълнеж, което може да бъде смес от