111111
beauty

Гигиена по време на пътуване – Кратък пътеводител за пътешественици

Преди да изберете да пътувате, е важно първо да разберете какво означава да бъдете гигиенични и също така да бъдете приведени в момента с всички рискове, които винаги са присъстват по време на пътуване. От общата рутинност до непредвидените ситуации, самото пътуване може да бъде стресиращо, така че ще се увеличи вашата уединена чувствителност към болезни. За да се поддържа здравословния път по време на пътуването ви, трябва да следвате някои стандарти за гигиена.

Как да поддържам гигиена по време на пътуването?

  • Регулярната измиване на ръцете – Това е най-важната практика по време на пътуването, защото вие ще се имате дело с различни обекти, предмети, почивни места и други туристи. Така че, издирването на ръцете с махури или със сапун осигурява увеличаване на гигиенната ви защита и предотвратява пренесването на болести и вируси. Също така, намалява риска да се появи микробно заразяване. Ако имате момент, когато нямате менджър на махур, можете да използвате антисептична плътност.
  • Избягване на директното контакт с други хора – Това действие може да бъде трудно или обърнато, но трябва да бъде взаимодействащо винаги. За да се избегне потенциално заразяване, необходимо е точно да се придържате към подходящото разстояние, но най-голямото както и практическото значение, няма да тръгнете от място без вашата лична защита и да се придържа към други правила за здравоосигуряване.
  • Държане на актуализирана медицинска документация – Ние винаги препоръчваме ваше тревел страховка да е дневна, така че вие можете да се забранявате по всяко време и да се получите достъп до необходимата ви медицинска документация. Медицинските се променят с течение на времето, така че преди или по време на пътуването ви трябва да подновите медицинската си карта.