111111
Красота Тестове

Nanoil за коса със средна порьозност

Nanoil е марка, която създава естествени масла за коса, които се грижат за различните типове коса. Серията се състои от три масла Nanoil – за коса с малка, средна и голяма порьозност. Най-често жените избират Nanoil за коса със средна порьозност, защото този продукт е предназначен да се грижи за проблемната коса. Той действа най-добре с косата, чието състояние се влошава, липсва влага и нутриенти. Продуктът от най-добрите естествени масла и служи за поддържане, осигурява подсилване и регулира процесите в скалпа. Nanoil за коса със средна порьозност е продукт, който се характеризира с комплексно действие.

Състав и действие

Цена: £ / 100 мл

Всички масла от серията Nanoil се основават на най-внимателно подбраните естествени растителни вещества. Няма съставки, които да не са подходящи за косата. Тези формули са без силикони и парабени. Nanoil за коса със средна порьозност е комбинация от 6 растителни масла, смесени с 6 допълнителни вещества. Маслото съответства на степента на порьозност на косата (степен на увреждане), благодарение на съдържанието на омега-7 и омега-9 мастни киселини, които съставляват по-голямата част от маслото. Nanoil за коса със средна порьозност:

 1. Масло от макадамия – възстановява жизнеността на косата, регулира дейността на мастните жлези на скалпа и придава гъвкавост на косата.
 2. Арганово масло – защитава косата от високи температури по време на процедури. Забавя процесите на стареене на клетките и регенерира.
 3. Масло от марула – грижи се за косата и скалпа, укрепва естествената хидролипидна бариера на кожата, противодейства на дехидратацията и предпазва от вредните фактори на външната среда.
 4. Масло от жожоба – ограничава прекомерното отделяне на себум, почиства и противодейства на появята на пърхот.
 5. Масло от маракуя – улеснява стилизирането на косата, придава блясък и гладкост на кичурите. Укротява накъдрящата се и буйна коса.
 6. Кокосово масло – защитава деликатните краища на косата и противодейства на разцепването им. Възвръща еластичността, блясъка и гладкостта на косата.

Въпреки шестте естествени растителни масла, Nanoil за коса със средна порьозност съдържа също толкова допълнителни вещества. Всички те са безопасни за косата. Kerastim и Baicapil представляват два иновативни комплекса, които противодействат на преждевременното опадане на косата и ускоряват растежа на косата. Освен това, UV филтърът осигурява защита, докато коприната придава на косата гладкост и триизмерен блясък. Витамин А подсилва косата отвътре, а витамин Е противодейства на процесите на стареене на клетките.

СРЕДНА ПОРЬОЗНОСТ

Формула:

КОНСИСТЕНЦИЯ – Nanoil за коса със средна порьозност е лека формула, не утежнява косата, ако се прилага в подходящите количества, не слепва кичурите, не омазнява. Същата консистенция е характерна за останалите масла от серията Nanoil, което ги прави подходящи и за тънка коса.

АРОМАТ – трябва да се признае, че Nanoil за коса със средна порьозност има деликатен и приятен аромат, който ще искате да усещате върху косата Ви по-често. Ароматът се носи около косата дълго след нанасянето и, което е по-важно, не е твърде остър.

ЕФЕКТИВНОСТ – тъй като това е типично за продукт с подобна формула, Nanoil за коса със средна порьозност е много ефективен продукт. Нужно е малко количество (1-2 порции) масло, за да покрие цялата коса. Nanoil може да бъде похвален – това е един от най-ефективните продукти за коса на пазара.

Начин на употреба:

Nanoil за коса със средна порьозност е продукт, който може да се използва по избор. Той е ефективен, независимо от използвания метод на приложение. Начинът, по който се нанася Nanoil върху косата може да бъде съчетан с нуждите, търсените ефекти или свободното време. Nanoil за коса със средна порьозност може да бъде приложен поне по няколко начина, които могат да бъдат променени и комбинирани един с друг.

 1. Върху суха или влажна коса точно преди измиване (също и за процедури през нощта), за да се постигне дълбоко възстановяване.
 2. Върху влажна коса веднага след измиване и преди стилизиране, за да се улесни разресването, да се намали времето за сушене и да предпазите косата от висока температура.
 3. Върху суха коса веднага след измиване и стилизиране, така че да добавите допълнителен блясък и да удължите издръжливостта на прическата без неконтролируемо накъдряне.
 4. Като добавка към други продукти за грижа за косата, т.е. балсами или шампоани, които нямат подхранващи характеристики.
 5. Във всеки един момент в рамките на деня, за да се осигури защита на косата, да добавите блясък и да укротите кичурите, благодарение на малко количество от маслото за коса.

Обобщение:

ПРЕДИМСТВА:

 • само естествени съставки
 • 6 растителни масла
 • действие върху скалпа и косата
 • идеално съчетание спрямо порьозността на косата
 • пълна свобода на нанасяне
 • голяма ефективност, благодарение на леката формула
 • три версии, подходящи за коса с малка, средна и голяма порьозност
 • формула без парабени и силикони
 • не утежнява и не омазнява косата

НЕДОСТАТЪЦИ:

 • лесно остават отпечатъци от пръсти върху елегантната стъклена бутилка.