111111
Пазаруване

Lashcode, най-бързо работещият серум за растеж на миглите

Серумът за мигли е невероятен предукт: той означава революция в грижата за ресниците, както и подхранване, което преди беше пренебрегвано. Днес не само успяваме да ги възстановим, но и да подсилим обема и да ги издължим без да се налага да се подлагаме на процедури в салона за красота. Всичко може да бъде постигнато с добър серум. Lashcode е един от продуктите, които работят най-бързо. Каква е тайната на този мощен серум?

Lashcode Eyelash Serum – най-големите предимства

Търсите продукт, който работи бързо, за да не се обезкуражите след 2 седмици? Няма да се чувствате така с Lashcode. Можете да забележите разлики след около 14 дни: миглите са по-силни, гъсти и тъмни, подхранени, изглеждат здрави, както и спират да опадват. Готови са да растат!

След месец няма да можете да се познаете в огледалото! Ресниците ще са по-дълги и много по-плътни, защото дори и малките миглички ще са пораснали на дължина. Външния ви вид ще е прекрасен!

Lashcode Eyelash Serum активира растежа

Lashcode дава на миглите всичко, от което се нуждаят, за здрав и интензивен растеж. Идеално изработената формула се отразява на фоликулите; с други думи тя подсилва ресниците от корените. Благодарение на това те имат силата да растат по-красиви, гъсти и дълги.

След няколко седмици те достигат максимума, а Lashcode подсигурява те да са здрави, силни, красиви и гъсти. След това можете да го използвате 2-3 пъти на седмица.

Lashcode Eyelash Serum за допълнителен обем

По-плътни мигли – това е ефектът, с който серумът дарява всяка мигла, без изключения. Lashcode подсилва фоликулите, които са ,,заспали“ и не са били във фазата на растеж от дълго време. Благодарение на това много нови мигли се появяват, а външният вид става много красив.

Вашите собствени мигли са обемни и красиви, както никога досега, без да се налага да посещавате салона и да си слагате изкуствени удължители – този ефект може да се постигне само с Lashcode!

Lashcode Eyelash Serum за спиране на опадването на миглите

Слабите фоликули вече не са проблем. Без повече опадали мигли по памучето – дори и да потъркате очите си малко по-силно няма да причините увреждане на ресниците, тъй като те са защитени от механична и външна повреда (вятър, минусови температури, топлина, замърсяване, слънчева светлина).

Как да използвате Lashcode Eyelash Serum?

Lashcode се използва лесно и бързо ще ви стане навик, като ежедневното миене на зъби или на ръце. Как да използвате серума?

  1. Всяка вечер след кто почистите добре грима си, нанасяйте от него върху клепачите – точно на линията с миглите, все едно слагате очна линия. Тънката четка прави нанасянето много лесно – едно движение и сте готови!
  2. Серумът се абсорбира бързо, така че да можете да преминете към следващата стъпка от рутината си веднага.

Можете да използвате Lashcode сутрин, ако предпочитате тази опция – нанесете върху чисти клепачи преди грим. Ако носите контактни лещи, няма проблем – просто ги махнете преди нанасянето на Lashcode.