111111
Пазаруване

Как да придадете на миглите си по-голяма дължина, дебелина и извивка, без да напускате дома си? Решението е комплектът Nanolash Lash Lift!

Повдигането и ламинирането на мигли е процедура, която става все по-популярна сред жените. Досега тя се извършваше само в професионални козметични салони. Въпреки това марката Nanolash за пореден път доказва, че в света на красотата няма невъзможни неща. Комплектът Nanolash Lash Lift Kit ви позволява да извършвате в дома си процедурата за повдигане на мигли, подобна на тази в козметичния салон.

За кого е предназначена процедурата за повдигане на мигли?

Повдигането на мигли е една от най-популярните процедури, предлагани от професионалните козметични салони. Въпреки относителната си популярност, процедурата все още предизвиква много въпроси. Ефектите от нея, които се проявяват веднага след процедурата, включват:

  • значително по-дълги и изразени мигли;
  • видимо извити мигли;
  • подхранване и възстановяване на структурата на миглите;
  • по-гъсти мигли, без загуба на естествения им вид.

В същото време възникват много въпроси: към кого е насочена тази процедура? Ами, ако трябва да бъдем честни, за всяка жена. Няма значение на каква възраст сте или в какво състояние са естествените ви мигли в момента. Буквално всеки може да се възползва от повдигането и ламинирането на мигли, а благодарение на Nanolash Lash Lift Kit вече можете да извършите тази процедура в дома си.

Komplektŭt za laminirane i povdigane na migli ot Nanolash

Nanolash Lash Lift Kit – революция в оформянето на мигли

Комплектът за повдигане на мигли Nanolash е иновация и революция на козметичния пазар. Нека да започнем с факта, че самата марка Nanolash е настоящият лидер в индустрията. Тя е известна най-вече с качествената си козметика и аксесоари, които от години гарантират, че всички ние можем да постигнем красив вид на миглите си.

Все пак, ако се върнем към Nanolash Lash Lift Kit, можем спокойно да кажем, че това е комплект с първокласно качество. Той ви позволява да извършите цялата процедура, без да натоварвате прекомерно миглите. Нещо повече, продуктите, включени в комплекта, съдържат натурални съставки като масло от гроздови семки и кокосово масло. Те ви позволяват да хидратирате миглите в дълбочина и да ги защитите.

Комплектът се състои от 3 продукта: Lift – Step 1, Fix – Step 2, Keratin Booster – Step 3 (Повдигане – Стъпка 1, Фиксация – Стъпка 2, Кератинов бууст – Стъпка 3). Получавате 10 сашета от 0,5 милилитра, които ви позволяват да извършите 10 процедури за повдигане на миглите в домашни условия. Освен това комплектът включва:

  • силиконови подложки – прикрепете ги към клепачите, за да разделите миглите и да нанесете продуктите;
  • Lift Lash Glue – лепило с вместимост 5 милилитра, което спомага за фиксирането на подложките на място;
  • други аксесоари, необходими за извършване на ламинирането на мигли в домашни условия.

Всички продукти са изработени по такъв начин, че дори да нямате предишен опит, провеждането на цялата процедура би трябвало да мине безпроблемно. Разбира се, професионалните майстори на мигли също могат да използват този комплект.

Как можете да ламинирате миглите си у дома с комплекта от Nanolash?

Както споменахме, комплектът за ламиниране и повдигане на мигли от Nanolash е лесен за използване. Трябва само да почистите миглите си, да ги разделите с помощта на пачовете и след това да прикрепите силиконовите подложки в желания размер.

Продуктите трябва да се нанасят на около 1 милиметър от линията на миглите. Всеки от тях трябва да остане върху миглите в продължение на 7-10 минути. Преди да нанесете следващия продукт, първо отстранете предишния.

ВКАто последна стъпка отстранете подложките – това не би трябвало да представлява проблем. Ефектът от домашното повдигане на миглите ще се забележи почти веднага.

Повдигане на мигли в домашни условия с комплекта Nanolash – обобщение

Извършването на ламиниране на мигли в домашни условия отнема само няколко минути. От своя страна ефектът може да се наблюдава в продължение на поне 8 седмици. Nanolash Lift Kit е уникален продукт с изключителен ефект.

Следвайки инструкциите, всяка жена може да постигне дефиниран и очарователен поглед. Nanolash Lash Lift Kit определено заслужава специално внимание. Изпробвайте го и има голяма вероятност никога повече да не се нуждаете от извивачка за мигли!