111111
Красота

Страхотно боядисване с лентите от ColorCuts

Страхотно боядисване с лентите от ColorCuts

Опитният екип и професионалното оборудване са задължителни за успешното боядисване на косата. Малтийският бранд ColorCuts създава термо ленти за боядисване с няколко цвята – Highlighting Foam Strips. Това уникално приспособление ви позволява да постигате най-добрите резултати и да се грижите за околната среда.

Тези практични аксесоари улесняват процеса на боядисване, правейки го по-бърз и прецизен. Highlighting Foam Strips са красиви, удобни и хигиенични. Известният бранд създава дунапренени ленти, които са заместител на грозното алумиево фолио. Последното доста често проваля опитите за боядисване и уврежда косата.

Лентите от ColorCuts гарантират максимална безопасност. Въздухът може да циркулира свободно между слоевете, като така кичурите могат да дишат и не изгарят. Това минимизира риска от повреди и забързва процеса на боядисване. Боите, които влязат в контакт с алуминиевото фолио водят до изгаряне, грешен цвят, увреждане и дразнене на скалпа. С уникалните и леки Highlighting Foam Strips можете да избегнете всичко това.

Ленти от ColorCuts за боядисване с няколко нюанса

Висококачествените ленти от полистирен за боядисване с няколко нюанса са истинска сензация. Това е популярно и модерно решение с мисъл за природата, което е любимо на професионалистите. Лентите са създадени от 80% рециклирани материали и могат да се перат до 3 пъти!

Индивидуалните ленти са с размери 10х30.5 см, могат да се гънатт и изрязват, за да паснат на дължината на косата. Те стигат за 800 използвания, което ви спестява много пари. Лентите също така могат да се рециклират.

Highlighting Foam Strips ColorCuts – свойства

  • бързо и удобно нанасяне на боята,
  • минимален риск от увреждане,
  • гъвкав, полупрозрачен материал,
  • 100% контрол върху процеса на боядисване
  • лесни корекции,
  • различни цветове, които ви помагат да разграничавате използваните нюанси боя,
  • подходящи за всякакви техники на боядисване,
  • за многократна употреба и биоразградими,
  • красиви и комфортни за клиентите,
  • времето за боядисване се съкращава наполовина.

highlighting foam strips

Тези уникални ленти осигуряват модерно и практично решение за вашия салон. Можете да ги използвате няколко пъти, да ги перете без те да губят от качеството си. Сбогувайте се с неприятното алуминиево фолио, което уврежда косата на клиента. Осигурете комфорт и красота по време на процедурата.

Лекият и гъвкав материал предоставя пълен контрол над боядисването и съкращава нужното време. Боядисването с няколко нюанса може да е лесно и бързо, а клиентите ви вече няма да има нужда да чакат с часове. Лентите от полистирен минимизират риска от повреди, не дърпат косата и не увреждат кожата.

Поемете пълен контрол над всеки етап от боядисването с Highlighting Foam Strips от ColorCuts! Изберете иновативно и екологично решение за своя салон! Спрете се на практични артикули, които могат да подобрят работния процес на целия ви персонал, за да успява да приемат повече клиенти през деня. Научи повече: www.colorcuts.mt.