111111
Красота

Най-модерните стилове вежди. Открийте най-подходящите за вас!

Може би сте наясно, че има няколко начина, по които можете да нанасяте грима по веждите. Например, можете да създадете по-натурални вежди, по-подчертани и гладки арки. Продължавайте да четете, за да разберете най-модерните стилове вежди. Открийте тези, които са най-подходящи за вас.

Застанете пред огледалото. Попитайте приятелка, сестра ви или майка ви да застане до вас. Сравнете веждите. Те не изглеждат еднакво, нали? Те наистина са подобни, но винаги има нещо различно: дължина, гъстота, форма на арката… Това е съвсем нормално!

Ето малко новини: няма една форма на веждите, която да е подходяща за всеки. Ако се чудите как да стилизирате веждите, трябва да разберете, че не съществува универсална форма. Всеки трябва да оформи и стилизира веждите си по начина, по който пасва на лицето. Но разбира се, можете да се вдъхновите от това, което е най-модерно в момента.

ТОП МОДЕРНИ СТИЛИЗАЦИИ НА ВЕЖДИТЕ

Как да стилизирате веждите си? Е, има много опции. Научете най-модерните начини за стилизиране на веждите – може би ще откриете някои, който да привлечат вниманието ви. Тествайте тези техники и разберете кой външен вид на веждите ви отива най-много.

1. Натурални вежди

Най-простата от всички тенденции е натуралния външен вид, при който цвета и формата не се различават особено от това, с което сте дарени по природа. Цветът на веждите трябва да пасва на цвета на косата. Формата трябва да е само леко подчертана. Колкото по-малко модификации правите, толкова по-натурален вид ще постигнете. Това е най-добрата опция за тези, които отказват да прекарват часове наред пред огледалото, за да оформят веждите си.

2. Гъсти вежди

Идеално дефинирани и гъсти – този вид вежди са по-популярни от гореспоменатите натурални такива. Главното при гъситите вежди е, че увеличавате контура и максимално подсилвате плътността, но все пак взимайки под внимание и запазвайки натуралния вид, при който няма прекалена стилизация. Този ефект може да се постигне по 2 начина: или с грим, или благодарение на правилните продукти за подхранване на веждите. Кои процедури подобряват гъстотата на веждите? Например, нанасянето на серум, натурални масла или ламиниране.

3. Момчешки вежди

Всички, които харесват естествения външен вид, трябва да опитат да създадат и тези момчешки вежди? На кратко, цветът и формата на веждите трябва да са малко бунтарски. Момчешките вежди трябва да са подчертани и плътни, 2 тона по-тъмни от натуралния цвят на косата. За да постигнете този външен вид, можете да използвате помада за вежди, която допълнително да подсили цвета и да ги поддържа на едно място.

4. Бляскави вежди

Сега нещо за всички, които харесват блясъка. Можете да създадете вежди, които да пасват на останалите елементи от грима ви. Можете допълнително да подчертаете арките, за да изглеждат те гладки и лъскави. С други думи, веждите трябва да блестят и да са красиви като целия ви тоалет, който носите през деня. Важно е да се спомене, че при бляскавите вежди не трябва да има грешки – формата и цветът им трябва да са безупречни.

5. Пухкави вежди

Още едно предложение са пухкавите вежди, при които всяко косъмче може да се забележи лесно. Как да създадете такъв ефект? Изберете тъмните, подхранени и гъсти вежди, които трябва да срешете в различни посоки – например, можете да ги срешете нагоре. Това ви придава натурален вид, които получавате, когато например избършете лицето си с хавлиена кърпа след душ. Всъщност можете да оставите веждите така, за да създадете рошав вид.

6. Сапунени вежди

Не беше отдавна, когато светът се побърка по сапунените вежди. За да създадете такъв ефект, повечето от вас трябва да опитомят косъмчетата, да ги срешат и оформят с обикновен твърд сапун. Очевидно можете да използвате и обикновен гел за фиксиране на веждите и ефектът ще е почти същият. Все пак, ако искате да пробвате сапунените вежди, трябва да постигнете следните цели: веждите трябва да станат бляскави и перфектно дефинирани. Най-важното е, че сапунените вежди постоянно изглеждат сякаш са мокри.

7. Различни вежди

Последната тенденция е за тези, които не обичат да са като всички останали. Тук трябва да създадете контраст между цвета на естествените си вежди и цвета на козметиката, която нанасяте по арките. Колкото по-голям е контрастът, толкова по-добре. Все пак трябва да е ясно, че този тренд не е подходящ за всички, така че трябва да сте внимателни.