111111
Грим Красота Направи си сам

Красив Поглед с Клъстерните Мигли от Nanolash – DIY Lash Extensions!

Красиви и дълги мигли за 10 минути? Това е мечтата на всяка жена. Майката природа обаче не е много щедра към всички нас в това отношение. Въпреки това си струва да се възползвате от наличните решения за коригиране на всички дребни несъвършенства на миглите. Миглите на клъстери от Nanolash – DIY Lash Extensions са едно от тях!

Какво прави DIY Lash Extensions от Nanolash все по-популярни?

Не може да се отрече, че всяка жена експериментира с различни продукти за мигли. Обикновено те включват спирали и балсами, които трябва да подхранват миглите и да стимулират растежа им. За съжаление, при тези видове козметика ефектът може да е временен или да се появи след дълго чакане.

Миглите са една от най-важните характеристики на лицето. Благодарение на тях можете не само да подчертаете очите, но и да направите погледа да изглежда по-загадъчен и поразителен.

Досега полуперманентното удължаване на мигли изглеждаше най-доброто решение. Жените обаче бързо забелязаха, че те са не само скъпи, но и отнемат много време.

Ето защо напоследък на удължаването на мигли в домашни условия се обръща все по-голямо внимание! Тези клъстерни мигли за самостоятелно поставяне в домашни условия имат много предимства. Сред тях може да се отбележи:

  • мекота и лекота – тези готови клъстерни мигли за домашно приложение са незабележими, когато се носят;
  • позволяват лесно и бързо удължаване на миглите в домашни условия – нанасянето им отнема само 10 минути;
  • дълготрайност – ефектът на вашите мигли може да се запази до 5 дни;
  • съвършенство – DIY Lash Extensions са проектирани така, че да имитират идеално естествените мигли.

Като се имат предвид всички тези предимства, не е чудно защо толкова много жени са решили да опитат DIY Lash Extensions!

Какви варианти на DIY Lash Extensions се предлагат?

На уебсайта на Nanolash, създателя на DIY Lash Extensions, можете да намерите много варианти на клъстерни мигли за приложение в домашни условия. Те се доставят в единична кутия. Тя съдържа 36 клъстерни мигли в 8 стила, от които можете да избирате. Във всяка кутия има 3 дължини: 10 мм, 12 мм и 14 мм.

Тези клъстери ви позволяват да създадете мигли тип „Холивудски обем“, но също така и деликатен вариант, идеален за ежедневието.

Предлага се за закупуване и пълен комплект за удължаване на мигли в домашни условия. В допълнение към миглите той съдържа и други аксесоари, за да улесни самостоятелното справяне с нанасянето.

Комплектът включва:

  • Nanolash bonder – този черен на цвят разтвор ви позволява да нанесете клъстера и да уеднаквите цвета на миглите си;
  • Nanolash remover – този разтвор разтваря лепилото и ви позволява да премахнете изкуствените мигли без никакви проблеми;
  • Nanolash sealer – позволява да премахнете лепкавия слой на лепилото;
  • апликатор за нанасяне на мигли.
мигли за DIY приложение

Как да прилагате DIY Lash Extensions?

Нанасянето на клъстерни мигли от Nanolash отнема само 10 минути. Няма значение дали имате някакъв опит в тази област. Цялото нанасяне започва със слой от лепилото. Трябва да изчакате около 30-60 секунди, за да стане лепкаво. След това, с помощта на апликатора за мигли, нанесете клъстера под естествените мигли, на около 1 мм от линията на миглите. След това просто покрийте завършения облик с фиксатора.

Обикновено за едно нанасяне са необходими около 4 или 5 клъстера, в зависимост от това какъв ефект искате да постигнете. Цялостният стайлинг на миглите трябва да издържи до 5 дни.

DIY Lash Extensions – иновация в оформянето на миглите

DIY Lash Extensions е първокласен продукт, който става все по-популярен сред жените. Меките, леки клъстерни мигли позволяват да се завърши нанасянето само за 10 минути.

Най-накрая можете да се откажете от посещенията в салона за красота. DIY Lash Extensions е предназначено за прилагане в домашни условия. Тези клъстери за мигли са перфектно адаптирани към формата на окото и имитират естествените мигли.

С DIY Lash Extensions за домашна употреба всяка жена може да промени външния вид на миглите си само за 10 минути!