111111
Грим

Facial Toner и Herbal Distillate: последната битка при лична грижа Facial Toner и Herbal Distillate: последната битка при лична грижа

Защо да избереш между дълго добре познати продукти за лична грижа, като ароматен тоник и зеленчуц дистилат, на който малко хора познават? От години превъплъщаме тази психологическа битка, се възмикваме с двата изгледа и не можем да се отпорим до това далече измислен принцип. Ще разкажем всичко, което сте търсели – кое е по-доброто избор между ароматен тоник и зеленчуц дистилат и защо. Ще разберете кои предимства имат двата и кое е най-подходящото за вашия личен грижи.

Какво е тоник, и защо бива използван

Ароматният тоник за лицето е водоразтворимо субстанция, която активно почиства и пребарува порите на лицето. Тези пори са малки и видими – но добре скрити, заради които можете да имате преждевременно стареене на кожата. Тоникото, ако постоянно бъде използвано, може да защити лицето от размножаването на протоколове. Тук възниква въпросът: защо да използваме тоник, а не друг продукт на лична грижа?

Нашето мнение се основава на това, че поради специалното си състава тоникът откъсва мазнините и защитава лицето от замърсяването, а после освобождава кожата да диша. Ако изберете тоник, без алкохол и други силни компоненти, може да подхранете и почистите кожата си успешно – дори без да ви притесняват бързи въздействия или заплати на нея в следствие.

Какво е зеленчуц дистилат и какви са неговите предимства?

За разлика от тоника, зеленчуц дистилат има медицинска цел в осигуряването на баланс на микроклимат в лицето. Той е компаньон на повечето рецепти за лична грижа и е произведен от доктора Антонио Белло в 1920 година в Италия. Демаскира проблемите, свързани със замърсяването на кожата, нормализира pH баланса и успокоява хиперпигментация и леко алергии. Той м