111111
Грим Красота

Добра Спирала за Мигли? Разгледайте Продуктите, с Които ще се Сдобиете с Мигли, Като Тези От Салона

Изкуствените мигли не са добър избор за всяка жена. Често подобни средства влошават естествените мигли и водят до прекомерното им падане, поради което мнозина търсят спирали, които осигуряват ефекта на изкуствените мигли, придавайки им визия, подобна на тази от козметичния салон. И така, кои спирали си заслужават?

Коя е най-добрата спирала за мигли?

Всяка жена избира спирала, която да отговаря на нейните нужди и предпочитания. Това е така, защото миглите ни се различават; някои имат естествено обемни мигли, а други се нуждаят от подобрители, които да удължат и сгъстят техните без инвазивни методи.

Невъзможно е да се определи, дали една конкретна спирала ще върши най-добра работа за конкретни хора, но можем да изброим някои характеристики, които една добра спирала трябва да притежава, наред с други:

  • колко дълго спиралата остава на мястото си: добрите спирали не трябва да се разслояват или да се слепват, дори когато се носят през целия ден.
  • четката на спиралата: добрата спирала има четка, чиято форма ни позволява да уловим и най-късите мигли без притеснение.
  • ефективност: трябва да харесвате вида на миглите си след нанасяне само на един слой.

Е, има ли спирала, която да отговаря на всички критерии? Оказва се, че има!

ТОП 4 спирали за мигли, които ще ви донесат желаните резултати

Козметичният пазар е залят от продукти за гримиране и удължаване на мигли. За щастие, успяхме да подберем тези, които наистина се справят добре или дори превъзходно.

1. Спирала за мигли Nanolash

Спиралата за мигли Nanolash бързо се превръща в любима на момичетата, като набира все по-голяма популярност. Обозначена е като първокласен продукт благодарение на най-високото качество, безопасната формула и впечатляващия размер на тубичката (10 мл).

Четката в спиралата Nanolash е с феноменална форма, изработена е от висококачествен силикон и има подходящо разположени косъмчета. Благодарение на това четката е брилянтна за разделяне на миглите и улеснява нанасянето на спиралата.

Оценяваме продукта и заради дълготрайната формула, която не се разслоява и не се слепва. Тя не се размазва и в горещи или дъждовни дни.

Струва си да отбележим, че спиралата се предлага в две версии:

Всяка жена може да избере тази, която ѝ подхожда най-добре.

2. Спирала за мигли Lashcode

Тази удебеляваща и удължаваща спирала също е популярна сред жените. Потребителите споделят, че Lashcode Mascara е добър продукт, който създава желания вид на миглите и ги покрива равномерно.

Смятаме, че четката има заслуга за тази ефективност, защото е оформена така, че да достига и до най-късите мигли. Тя е брилянтна за разделяне на миглите, предотвратява слепването им и улавя без усилие дори миглите в ъглите.

Lashcode е дълготрайна спирала и не успяхме да намерим отзиви, в които да се твърди, че се разслоява, размазва или слепва по време на носене.

3. Revlon Grow Luscious Bold Lacquer Mascara 

Revlon Grow Luscious Bold Lacquer Mascara е предназначена да осигури впечатляваща дължина и обем на миглите. Пръчицата има доста интригуваща форма и е необичайно плътна, но косъмчетата са твърди и със сигурност улесняват нанасянето.

За съжаление, има и недостатъци, които жените са склонни да посочват. Един от тях е попадането на спиралата върху клепачите от топлината. Жените се оплакват и от това, че спиралата се разслоява и оставя следи по бузите в края на деня.

4. Laura Mercier Extra Lash Sculpting Mascara

Laura Mercier Extra Lash Sculpting Mascara също се откроява на фона на конкурентите, въпреки това в онлайн ревютата ще видите различни мнения. Без съмнение тя има страхотна форма на четката; изработена от синтетика, четката има равномерно разположени косъмчета. Това би трябвало да осигури лесно нанасяне и да ви предпази от попадане на продукта върху клепачите.

Потребителите, които са използвали тази спирала, споменават за слепване по време на нанасяне. Съобщава се също, че продуктът се люспи след няколко часа носене.

Обобщението на най-добрите спирали за мигли е направено въз основа на строг анализ и оценка на продуктите, както и на отзиви, публикувани от други жени в интернет. Изборът на конкретна козметика трябва да бъде направен индивидуално от всеки от вас, след като разберете нуждите и очакванията си към спиралата.